Jag har försökt peta ihop en bloggdesign de senaste 4 dagarna nu, men jag lyckades inte så speciellt bra. Jag hade en himla massa poäng så köpte tre PRO-teman med poängen, men blev nöjd med endast en utav dom. Tråkigt. Är inte 100% nöjd med temat jag valde heller, finns så mycket jag vill fixa men ingen aning till HUR. Håller på att bli knäpp.. Blogg.se har ändrat en hel massa i CSS mallarna upptäckte jag, och ingenting utav det gamla fungerar. Anledningen till att jag valde detta temat var för att det var det enda som inte kapade min header i mitten. 
Man hade ju mer energi och speciellt tid att pula med koder för några år sen. Men det får vara såhär ett tag nu, tills jag får lite mer ork och tid på mig. Jag fick sån ångest att ha bloggen nedstängd i så många dagar.
Men men, nu är bloggen tillbaka, dock lär det komma mer förändringar med tiden! Vem vet, det kanske blir att gå tillbaka till det gamla temat om ett tag, hehehe.
En grej jag måste fixa in på något sätt är en Google Translate knapp, så mina amerikanska vänner kan läsa bloggen. Det blir lite jobbigt annars kan jag tänka mig! 
Ville slänga in ett inlägg innan det blir dags att sova! Börjar jobba redan vid 6 fram till 2, och sen blir det jobb igen från klockan 3 till 22:30. Det är en sån där dag igen då två jobb hamnar efter varandra. Men tack och lov är jag ledig på fredag, fram till söndag! Måste hitta en outfit till konserten på lördag. Åhhh, jag har ingen aning om vad jag vill ha på mig. *Suck*
 
 
 
Vi ska ju på The Weeknd's konsert nu till helgen, och Rez har gått och kärat ner sig i hans beiga XO jacka som kom ut hos H&M för någon månad sen. Hans jacka tog slut på mindre än 2 dagar, och på Ebay så sålde folk jackan för nästan tredubbla priset. Vi letade frenetiskt efter den beiga jackan i flera dagar, men ingen lycka. Han är ju lite större också, så hans storlek fanns verkligen ingenstans. 
Kontaktade Prema i Sverige, och så söt som hon är skickade hon jackan från Sverige åt honom! Den tjejen är verkligen guld! Så jackan är min examenspresent till honom! 
Det blev även en XO keps från Amazon att rocka tillsammans med jackan! Man ser hur taggad killen är på att gå på konsert alltså, hahaha!
 
 
 
 
Dessa godingar kom Rez hem med för några dagar sen. Folk lämnar av sig en himla massa saker på gymmet, och dessa lurar hade legat i hittegodsavdelningen på hans jobb i nästan en månads tid, utan att någon kommit och frågat efter dom. Så han frågade chefen ifall han kunde få ta med sig lurarna hem, vilket han fick! Så där är den lilla historien om detta fina kap, hehe! Jag har ett par bluetooth in-ear Beats som jag fick på min födelsedag för några år sen, men tycker bättre om dessa som går över huvudet eftersom in-ear irriterar min Tragus piercing i örat.