Igår firade vi vårat första år som gifta. Oj vad tiden har gått fort. 
Vi började 12 slaget med utbyte av presenter. Jag fick ett underbart vackert halsband från Pandora. Killen är så lustig, han är ibland uppmärksam när jag säger vissa saker, och för några månader sen hade vi varit och handlat och vi hade gått in på Pandora och kikat lite eftersom han undrade vad det var för slags butik. Jag hade då sagt att jag någon dag ska köpa något därifrån eftersom jag inte ägde något smycke från dom. Samma sak hade jag sagt några år tillbaka om Tiffany's, och så hade han gått och köpt ett jättefint halsband därifrån till mig! Så söt! 
Jag hade beställt en läderplånbok från Etsy med hans ingraverade initialer åt honom samt ritat en bok. Han älskade boken så mycket att han kom in i rummet med tårar i ögonen. Jag som var så nervös att han inte skulle gilla den. 
På kvällen gjorde vi oss iordning och vi åkte till Crustacean i Beverly Hills. 
De hade fiskar under golvet! Vi fick ett mysigt hörn bord perfekt för två personer, och vår servitris var underbar! 
Maten var helt okej! Jag har lite svårt för fina restauranger då man inte förstår hälften av menyn, och maten på tallriken kostar en arm och en fot, och man blir fortfarande inte mätt. 
Efter maten så kom servitrisen med en friterad banan och vaniljglass med ett ljus och sa Happy Anniversary! Så söt! 
Efter middagen körde vi förbi min gamla lägenhet där vår "historia" började. Vi satt där och pratade minnen, så mysigt! 
Därefter så hade han bokat ett rum och köpt vin, så resten av kvällen spenderades där! Perfekt avslut på en speciell dag! :) 
 
Fick hem denna goding idag! Älskar Amazon Prime, för allt kommer hem på två dagar och gratis frakt dessutom! Lite farligt för plånboken, men så skönt för allt övrigt, hehe
Jag har haft en period med grymt dålig hy. Väldigt väldigt mycket inåtväxande finnar det senaste året, och dom lämnar tyvärr väldigt fula ärr. Jag har lekt väldigt mycket med mina hormoner och det har resulterat i oönskade utväxter i ansiktet. Blääää
Men förhoppningsvis så kommer denna krämen göra mirakel, I cant wait! 

Igår var jag på Jackies babyshower! Tack och lov var det inte så kallt, eftersom vi satt utomhus. I samma trädgård som hon hade sitt bröllop i. Träffade även hennes och hennes man Frank's son igår för första gången! Man börjar ju nästan undra hur ens egen tid som gravid kommer att bli... OM det ens händer haha! Eller jo det lär nog ske en av dessa dagar, dock inte på ett väldigt bra tag. 
Jag har livnärt mig på soppa och olika varma drycker de senaste dagarna. Men förkylningen verkar inte ha någon plan att lämna min kropp på ett tag. Tack och lov jobbar jag inte just nu, så man får iallafall chansen till att vila ut utan problem. Om exakt EN VECKA så firar jag och Rez vårat första år som gifta. Oj vad tiden har gått fort.. jag har beställt en skräddarsydd plånbok med hans initialer från Etsy, och sen kommer jag göra en kärleksbok, så beställde en tom bok från Amazon som jag ska rita och skriva i! Försökte göra så gott som det går eftersom pengarna inte riktigt finns för tillfället behövde jag komma på något smart och kostnadseffektivt! Istället för att beställa en tryckt bok online för 500 kr så tänkte jag göra en istället :)