(null)

Igår mötte jag upp några av mina svenska kompisar på The Grove för att titta på utomhus bio. Suzan kunde inte komma så det blev jag, Tina, Natta, Julia och Elinor. 
När jag kom dit så ville tjejen i dörren först inte släppa in mig, men sen när tjejen försvann så släppte killen in mig med hjälp av Natta haha. Vi fick två drinkbiljetter var, och så hade dom en gratis popcorn och sockervadd maskin. De var ganska mycket folk, och massa filtar och kuddar på marken som folk satt på. Jättemysigt. 
Filmen som spelade var LA LA LAND. Jag och Elinor pratade dock upp en storm så vi missade nog halva filmen. 
Det var sista film visningen för året så tror att folk var extra taggade. 
Christiana är på semester i Hawaii så hennes två bebisar är hos mig fram till nästa vecka. Goooos! 
Alvina har redan kommit över två dagar i rad för att gosa med dom haha. 
Ikväll har jag mitt första shift på Pizzerian... jag är ganska nervös om jag ska vara ärlig. Förhoppningsvis kommer det gå bra! 
(null)

(null)

(null)

(null)

Rez har tjatat i flera veckors tid om ett par slides. När ramadan var över så gav jag honom ingen present så häromdagen så var jag i Topanga och tittade efter ett par slides åt honom. Jag gick in på Gucci och hittade ett par som han har kollat på ett tag. Vi möttes upp för lunch och jag gav honom skorna. Oj vad lycklig han blev haha. Som ett barn på julafton! 
Personligen så tycker inte jag att skorna är värda $230 (2000kr) men efter att jag sett hans reaktion så var det lätt värt det :)  
(null)

(null)

(null)

Mina skor kom otroligt fort! Mindre än 2 dagar för leverans. Tror aldrig jag stött på snabbare leverans förutom från Amazon. 
Skorna är inte världens bekvämaste om jag ska vara ärlig, men det är nog bara mina otroligt känsliga fötters fel. Jag önskar verkligen att jag kunde klara av en hel dag i klackar. 
Idag var sista dagen på jobbet innan Christiana åker på semester. Jag kommer sitta hundvakt från imorgon fram till nästa vecka. Det lär bli intressant.
På fredag och lördag så ska jag jobba på pizzerian i Malibu. Det lär bli spännande... jag har aldrig jobbat inom mat förut så vi får se hur det går att jobba bland miljonärer och hungriga människor. Hungriga människor är så elaka ibland... men som sagt vi får se hur det blir, ifall jag överlever haha.