Blev väckt av Rick som bytte mitt kylskåp. ÄNTLIGEN!!! Och mycket större är den nu. Yay! Lika stor som jag hade i min förra lägenhet. Får plats med så mycket mer nu. Och frysen är stor också.
Hade iallafall en killer workout idag. Känner att min kropp börjar bli starkare. Yay! Så det går verkligen framåt. 
Har haft lathetsproblem på senaste tiden. Orkar aldrig laga mat typ, men jag fick snilleblixten att det faktiskt finns en affär som heter "My Fit Foods" bara några kvarter bort från mig. Ska besöka det stället imorgon hade jag tänkt. De säljer färdiga matlådor med nyttig mat. Kan nog inte vara allt för dyrt heller. 
Jag ska verkligen försöka komma upp till 5.30 så jag kan gymma med Haine. Men vi får se!
Skulle egentligen vara bra då jag har skola klockan 7.30. 
Vill bara säga hej, nu måste jag tillbaka till läxan.
XOXO
 
Mitt humör och kropp är redo för sommar nu. TOTALLY READY FOR ZEEEE ZUMMER! (Jo jag vet att mina fina människor i Sverige också är redo för det hehehehehe). Humöret blir bättre och mer positivt med värme och sol. Det är därför halva Sverige är sura citroner halva året om. (Ja skoja, ja älskar Sverige).
Haft en kul dag med Aubrey idag. Vi fotograferade till mitt tisdagsprojekt, hahah, kom inte ut som vi hade räknat men ja... får fixa det på nåt sätt.
Sen kollade ja min mail och såg ett erbjudande om att fotografera några fina profiler på torsdag. WHY NOT! Hahah först tänkte jag tacka nej men sen googlade jag och tänkte om. Detta kan inte missas haha.
Författaren av World War Z. . . detta måste jag ju gå igenom med. Och sen Spike Lee!! Det är typ ett litet privilegium att fota dessa människor. Jag hade tänkt backa för att jag har upptäckt en sak. Jag tror inte på mig själv tillräckligt mycket. Och så är jag en sån jävla blygfis. Kritiserar mig så mycket när det kommer till min egen konst att jag sinkar ner mig själv. Så nu tackade jag ja. WHY GOD WHY. Nä skoja, detta kommer bli jättebra! 
Om min mamma t om vet vilka dessa personer är, så måste man ju göra det hahaha. 
Idag såg jag förresten filmen Frozen. HELT UNDERBAR! Animerade filmer är 100 gånger bättre än film med människor i mitt tycke. Ja, man kan inte bli kär i killen heller haha. 
Nä nu ska jag redigera bilderna från idag och sen blir det att sova. 
Xoxo
 
 
 
Hej kompis! 
 
Bilderna på Aubrey blev lyckade. Är glad för det, yay! Fick fett med respons på dem imorse när jag vaknade. 
Väcktes av Rick som skulle mäta mitt kylskåp. Tyvärr så passade inte kylskåpet han hittat :( Så de får leta vidare. Mitt kylskåp är trasigt, listen har lossnat så dörren stängs inte. 
Fick gymmet avklarat idag iallafall. Skönt, och min kropp börjar få fin form. Yay! 
Jag börjar bli besatt av att gå till gymmet. Vill typ gå mitt i natten. Ja, jag börjar bli knäpp. 
Såg i sista sekunden att jag inte hade lektion imorgon pga Presidentsday. YAAAAY! Så en 3dagars helg väntar med spänning hihih. 
På söndag så ska jag och Aubrey till Skyzone som är ett inomhus trampolinställe. YAY. Ska bli kul! 
Klockan är runt 3 nu, så det blir att hoppa i säng snart. 
Det är så sjukt att ibland känns det som att jag saknar pusselbitar i mitt liv. Ja, jag är knäpp. 
Ska sova nu. Xoxo