(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Igår firade vi Eva som fyllde 36! Så sjukt för hon varken ser eller är som en 36 åring i sitt beteende. 
Vi åkte först och åt middag på Tekila i  Hollywood. Sen åkte vi vidare till en klubb som heter La Descarga. Drea kom också, har saknat henne!! 
De hade reserverat bord åt oss så vi fick dricka hur mycket vi ville. 
De serverade även champagne med 24 karat guldspån. Ganska häftigt haha! 
Efter stängning drog vi vidare hem till Eva och chillade där fram till 5 på morgonen. Snacka om utmattad man kände sig idag... vaknade inte förrän låååångt in på eftermiddagen... 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Ännu en hektisk dag på jobbet. Hektisk men skön. Vädret var perfekt idag så passade på att jobba i vardagsrummet med havsutsikt. Kändes ganska lyxigt haha! 
Vi har planerat planerat och planerat idag. Jag är så taggad på resultatet av vårat hårda slit. Vi bakade idag och det blev super lyckat! Hon sa att när vi lanserat vår produkt att jag kan få namnge en av produkterna under mitt eget namn. Haha så kul!! 
Vi håller på med en hälsoserie med dricka och liten "tot" som hon kallar det. Ser ut som en chokladboll doppad i olika smaker. Jag visar sen när vi närmar oss slutet. 
Efter jobbet åkte jag till banken, sen vidare till affären för att handla grejer till morgondagens bakning. 
Vi kom hem från svärisarna för en stund sen. Vi åt middag his dom. Jumboräkor, lammrevben, ägg, salad, thaisoppa och wontons. Mmmm mmm mm!! 

23 januari 2018

Canon

Welcome to my LaLa Land

 
Idag så vaknade jag till ett sms från min chef som inställer dagen eftersom att hon fått nackspärr. 
Så istället för att gå tillbaka och sova så klär jag på mig och packar ihop min trasiga kamera. 
Sätter mig i bilen och åker iväg till Costa Mesa vilket är drygt 110km hemifrån. Det tog mig runt 1,5 timme dit. 
Kommer dit och går in. Det är som att gå in i ett Canon museum, jättehäftigt. De har nån slags utställning av olika gamla kameror och objektiv. 
Skriver in mig och sen får jag hjälp vid disken av en kille. Han var jättesnäll och gav mig 20% rabatt. Allt blev ganska saftigt ändå.. nästan 3000kr. Ugh. 
Blir klar ganska fort, och så sitter man i trafik i nästan 3 timmar. Kom precis hem. Så bittert att hela dagen gått förbi redan. Aja, det var skönt att få det gjort, så snart får jag tillbaka min kamera, hel och ren! Yay.
Tänkte fixa ihop en födelsedags flyer till Eva som fyller år på fredag. Vi får se hur det går haha. Har inte gjort flyers på flera år.