11 januari 2021

2021

Welcome to my LaLa Land

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Vi är nästan inne på halva januari... tiden har verkligen rullat på så himla fort.
Mitt och Rez år började bra då vi båda klarade våran Azure examinering! Sån himla lättnad måste jag säga. Förhoppningsvis så kan vi klara de två andra proven också då kan vi båda äntligen börja titta mot ljusare höjder och börja fundera på jobb och hus! Så himla kul! 
Vår julafton var mysig, jag och Rez mamma lagade Thai mat och Farhana och dom kom över och vi åt och öppnade presenter.
Nyåret var mysigt också, vi åt hemma his Farhana och tittade på nedräkningen i pyjamas haha. Ingen av oss orkade fixa oss och ta bilder det här året, men det var nästan skönare så! :)
Dagarna har flutit på med plugg, min Resin verkstad (som jag förövrigt gjorde mitt första sälj IGÅR!!!) och bara försök att få tillräckligt med sömn.
Idag så fotade Alvina mig,Zion och Rez i Bridgeport parken. Fick äntligen ha på mig en vit bröllopsklänning!!! Och wow den klänningen var hur vacker som helst men gud så svårt att gå i den haha. Vi firar ju 5 års bröllopsdag på fredag (15e Januari) så ville ha lite bilder, vi får väl se hur det blev! 
Rez hatar livet när han ska ta bilder så i slutet så var det massa bilder på mig och Zion bara vilket inte gjorde så mycket. 
Ska redigera alla bilder snart och slänga upp dom här så småningom :)