27 februari 2016

=0

Welcome to my LaLa Land

Helllllooooooooo
Jag har börjat gymma igen! Känns så himla skönt att komma igång igen. Jag är otroligt glad att min kropp har sånt bra muskelminne. Annars hade jag nog gett upp fortare än ögat. 
Definitionen har kommit på plats igen, och det är så skönt. Känner mig mindre och mindre tankspridd, vilket är härligt. 
Har ägnat min tid på att hitta makeup artister och hårfolk till Augusti, herregud så svårt det är att hitta rätt. 
Jag får fortsätta leta tills allt faller på plats! 
Jobbet har inte kommit igång ännu, och jag börjar bli trött på att vänta, så har faktiskt börjat söka på nytt. Uppdaterade mitt CV precis, så det ska nog gå bra det här. 
Rez tog mig på en sen alla hjärtans dag middag idag. Mums! 
Träffade Lensa för en fika imorse efter gymmet. Supermysigt
Imorgon ska Paul få en makeover. Fett taggad!! Woooh 
 
 
 
Bor hemma hos Rez på heltid nu. Känns konstigt att inte ha sitt egna lilla ställe, men det är skönt att få hemlagad mat varje dag och inte behöva tänka på hyra. 
Bor med min bästa vän så är nöjd bara där hehe. 
Tigress har det underbart i Sverige, med dagliga promenader och godsaker från matbordet. Jag sa åt mina föräldrar att inte göra henne tjock, men vi får väl se hur det går med det! 
Imorgon är min intervju på STAPLES CENTER. Är nervös! Men det kommer nog gå bra, hoppas jag! 
Rez har fått jobb på 24 hour fitness nu, så nu har jag gratis medlemskap till han slutar jobba där!! Perks of being married Hehehe
Gjorde mina naglar idag, och wow chocken när naglarna var klara och dags att smörja händerna och ringen bara ramlar mellan fingrarna och far ner på golvet. Tog dem 10 minuter att hitta den. Snacka om att bli halshuggen om Rez fick veta att den var borta... hehe whoopsi. 
Festlokalen är bokad för Sverige nu. 5 Augusti så smäller det!! Måste hitta sminkös och hårperson också. Det finns på listan fortfarande..
Jag har försökt få ordning på detta rum vi bor i nu, i flera dagar. Känns som att boxarna med kläder och skor aldrig tar slut. Ughhh!
Tack och lov blir det ingen flytt på ett bra tag nu