30 januari 2014

Swap Meet

Allt och inget

Hade en grym dag idag. Vaknade och åkte till Santa Clarita och plockade upp Alvina och därefter åkte vi till The Tintshop och fixade mina rutor på bilen. Tycker fortfarande att de är lite för ljusa.. Aja, så länge jag inte får problem med polisen. 
Så när vi satt och väntade på att rutorna skulle bli fixade så snackade vi om något som hette Swap Meet. Och jag visste inte vad det var så Alvina förklarade, och sen kom vi på idén om att åka dit. Så efter att bilen var klar åkte vi dit. Impulsivt. 
Stället påminde om Bangladesh sååååå mycket. Och sen kom ännu ett impulsryck. Jag ska pierca mig! Så ja... det fick bli en navelpiercing hahah. Bara 20 dollar. Yaaaay.
Så, tredje gången gillt. 
Såg världens underbaraste små kycklingar som var till salu idag. Ville köpa men tydligen växer de till en fullvuxen kyckling på 3 månader. :( 
Sen efter så gick vi runt lite och avslutade med att köpa en helt random tallrik mexicansk mat. Såååå gott! 
Mätta och belåtna så åkte vi tillbaka och så droppade jag av henne. 
Åkte tillbaka till L.A och så bytte jag om och åkte och plockade upp Haine. Tog en sväng förbi Nekter Juice Bar och köpte dricka och sen till gymmet! 
Jag som är så klumpig råkade smälla 10kg på mitt skinn på armen så jag spräckte några blodkärl i armen. GRATTIS SAMIRA. 
Hahaha det är så kul för gymmet har blivit som vårt andra hem. Alla som jobbar där och då menar jag ALLA, känner oss och det är så kul för de driver sönder oss. 
Jag behövde omboka min PT träning och killen som hjälpte oss var så rolig. 
 
Han - Okej, vad kan jag göra för dig idag??? 
Jag - Jag har PT med Andrea imorgon och jag kan inte komma så jag måste omboka. 
H - Jasssåååå. Varför inte det då????? :(
J - För öööh...uhmmm...eehhh.... jag... ehhh... 
H - Kom med en bra ursääääkt! 
J - Asså...
H - Ah jag förstår du ska ut och festa va ;) 
J - Asså.. nej. Jag ska titta på tv. hahahaha
H - -_______- du ska vadå? Hahaha vilket program? 
J - Vampire Diaries!!! :D :D :D :D 
H - *ger mig en lång dömmande blick* REAAAALLY?!?!??! okay FINE. 
J - So, You'll change it for me !!!??! 
H - Ja... så vad sägs om 5.30 tomorrow? :) 
J - ...... perfekt! 
H - Okej grymt
J - NEEEEJ JA SKOJA!!!!!
H - Hhahahaa okej fredag klockan 9 på morgonen?
J - Jag har skola . . 
H - Vart går du någonstans?
J - Över gatan, AI
H - Okej, ge mig ditt fredags schema. 
J - Jag slutar 11.30 
H - Perfekt, då kör vi klockan 12!! 
J - Grymt! 
H - Du hinner väl? Eller det kanske tar dig mer än 30 min att gå över gatan? 
J - Beror på trafik och så, men jag lär väl hinna... 
H - Han dör av garv och skakar på huvudet, ses på fredag, ha så kul med Damon!!! 
 
DÖR, älskar detta gym, Hahaha! Drog hem efter workout-passet och BAAAAM nu sitter jag här. Så, Xoxo
 
Jag kom hem till en söndertuggad skolbok som låg och snurrade på golvet. Tigress äter allt och allt. 
Jobbade med Jonathan och Eloy i studion idag och fick klart lite olika saker. Tuuuungt, härliga grabbar det där! 
Igår köpte jag något jag önskat mig sen jag var 11 år. Varje sommarlov i flera års tid låg jag hemma i soffan och tittade på TV-shop. Eller de året jag var magsjuk och inte kunde gå till skolan, så låg jag och glodde sönder mig på Tv-shop. Och jag är ju en sån där som fastnar på allt och allt..
Så ja, jag ville ha en Magic Bullet, men mamma vägrade beställa hem en åt mig. För jag var ju trots allt 11 år, och vad gör en 11 åring med en köksmaskin? 
Men igår, efter gymmet fick jag ryck och droppade av Haine, och så åkte jag till Target. För där vet jag att de hade en. Och BÄÄÄÄÄÄM. Den var min. 10 års längtan var äntligen över. Nu ska jag njuta av den istället. Hihi.
Sen gjorde jag ännu en grej, ja... för 2 min sen om jag ska vara exakt. Jag klickade hem en ny kamera. Ja, en ny bebis i min kollektion. JAAAAAA!! Ska dock inte säga vilken det är innan jag får hem den :))))
Ska bli så kul när den kommer hem! Kommer nog ta några dagar, men min tanke med det hela är att, köper man en dyr kamera så kommer man typ vara tvungen att bli mer flitig med den. Så ja. En ny kompis är på väg hem till mig. YIPPPIII. Livet leker verkligen just nu, och det är så härligt :) 
Lägenheten är städad och ren, hunden är nyklippt och Samira ska få hoppa in i duschen nu. Skönt. 
Sen väntar en skön natts sömn. 
Gymmet går bra, jag längtar att gå dit. Hahah, jag vet. Helt sjukt. Men ja, detta år ska bli positivt. 
Funderar även på att fixa tid till en tatuerare/piercare i Venice. Har stora planer men ska inte läcka ut allt för mycket innan jag bestämt mig helt. Yaaay. Imorgon har jag en lång dag så, måste ta farväl.
Godnatt Los Angeles, God morgon Sverige. 
Xoxo
 
 
Ska snart hoppa i säng och sova! Imorgon är sista lektionen för veckan. Ska bli skönt. Sen på kvällen imorgon har jag och Haine vår träning med en personlig tränare. Vi har typ bott på gymmet haha. 
Igår gymmade vi, men innan gymmet så gick vi till Nekter Juice Bar och blandade oss en smoothie. Mums! 
På dagen så lunchade jag med Janelle och Tigress fick följa med för det var på en restaurang som tillåter hundar. Fett bra! 
Idag så hade jag ingen skola så jag var hemma och tog det lungt, städade och lagade mat. Sen kom Rasha och vi drog till Starbucks nerför gatan från mig och pluggade. Tjejen i kassan döpte mig till Esmer och Rasha till Rosha. Fina namn! Hahaha.
Därefter drog vi till Traders Joe och köpte middag och så kom Haine och Jenisa över och vi alla tittade på Vampire Diaries säsongspremiär. OMG OMG OMG.
Mina föräldrar planerar att åka till Japan i sommar. Jag kanske tackar ja till att åka med hehehehe. Men det beror helt på hur det är med skolan och så. Kanske kan ta en onlinekurs eller nåt.
Jag har stora planer för detta år. Måste bli mer produktiv asså, det går inte att sega såhär längre... Berättar mer sen för jag måste hoppa i säng nu. Xoxo