29 september 2013

Tiger

Welcome to my LaLa Land

Jag tycker att det är ganska intressant hur jag inte skrivit på ett väldigt bra tag och sen har jag fortfarande drygt 50 läsare per dag. Hihih, ganska kul att se. Hursomhelst, väldigt bra tag sen, måste bara säga att jag har haft så jäkla mycket att göra i skolan att jag inte hunnit med mycket annat. Nu har jag haft en hel vecka ledigt och det har hänt en bra del under denna tid heheh. Jag har varit i Santa Barbara och firat min och Simons 2 års dag med massa vin och sen gick vi ensamma ut och klubbade, bara han och jag haha. 
Sen har jag skaffat hundvalp. Världens gosigaste lilla bebis. Och sen har jag spenderat kvalitetstid med mina fina människor. Igår var jag på Vibe Cafe med Kamran och Koroush. Sen har jag varit på promenader med Simon och Sayda, hittat nya rätter att laga och annat kul. Simon åker till Bangladesh för några månader nu på tisdag, så det kommer kännas tungt, men vad ska man göra. That's life.
Idag var jag och Simon på Petco och köpte massa grejer till valpen. Juste, namnet på henne är Tigress, men hon kallas för Tiger. 
På måndag börjar skolan igen så jag har varit och köpt skolmaterial som jag behöver osv. Har en mattekurs denna termin, ussschhhhhh på det! Pallar inte matte. 
Nu ska jag hoppa i säng snart, ska städa upp och så och sen sova. Xoxo
 
 

19 september 2013

:)

Welcome to my LaLa Land

Oj! Några veckor senare hehehehe
Nä men jag har haft så fullt upp i skolan att det legat i min prioritet. Har finalsweek nu, klar med 2 redan, nu är det 2 kvar imorgon! 
Fick mina businesscards igår, dom är grymt fräscha! :D I like!
Idag är det plugg som gäller och sen mot kvällen kommer Jenisa och Co på housewarmingparty hos mig hihi!
Ska bli kul, jag får se ifall jag kommer upp ur sängen haha. 
Utöver att skolan tar slut, så är det min och Simons anniversary, coolt! Får se vad vi hittar på för kul för att fira det :) 
IOS7 kom igår så jag passade på att uppdatera min telefon. Gillar den nya, helt ok! 
Sa hejdå till Ferdous Ara Aunty också som flög tillbaka till bangladesh. Hon kom för att sjunga på Simons pappas grej men nu åkte hon. Älskar den kvinnan, jordens gulligaste och skönaste kvinna haha!
Satte nya hjul på min bil igår så nu kör den bättre och smidigare. Me likey! 
Nä nu måste jag gå. 
Xoxo
 
 
Riktig fail det blev med vår hiking idag. Helvete vad jag var nära på att spy. Mådde så illa att jag behövde gå tillbaka. Men Runyon Canyon, I'll be back for you! Mina lår värker som jag vet inte vad just nu. Kom hem och tog en tupplur. Mmm, väl behövt asså! 
Igår tog jag Lensa till IKEA. Blev en spännande resa dit haha, men allt gick bra tack och lov.
Nu rushar jag igenom alla läxor så jag kan lämna in allt jag är sen med. 
Ville bara säga hej. så HEEEEJ! 
XOXO