Jag vaknade nyss av en jävla telefonförsäljare som jag blev skitarg på. Inte för att hon ringde och väckte mig utan för att hon pratade i slow-motion.

Jag: Hallå???
Hon: Jaaaa...hallååååå..jaag ringeeer fråååån (minns inte vad de var) ooooch jaaag ringdeeee föööör 2 åååår seeen.
Jag: Okej?
Hon: Jaaaa... ääääär deeet (mammas namn) jag prataaaar meeed?
Jag: Nej..
Hon: Jahaaa okeeeej... dåååå fåååår jaaaag åteeerkommmaaaaa *lång tystnad*
Jag: Okej.. hejdå
Hon: Hejdåå

Asssååå wtf. Aja.. vaknade helt förstörd. Mitt huvud vägde bly och ba dunkade och dunkade.. har vaknat och somnat, vaknat och somnat hela tiden. Dels för att folk bombar min lur men även för att det blev så himla varmt :( jag hatar iphonefunktionen att den ska påminna om att man fått sms genom att den vibrerar en extra gång om man inte rört telefonen efter första vibrationen. Visst kan de va bra för dem som glömmer bort att kolla mobilen , men så jävla störigt ibland.
Gick iallafall ner och värmde lite hallonpaj. Mat är inget som suktar mig just nu.
När jag är sjuk blir jag grin-olle och vill ha närhet. Men näe.. då ringer man sin pojkvän och vill prata lite, men näe.. han ska ju vara ännu grinigare och skrika och lägga på luren. ren idioti.
Vet att jag inte borde skriva "personliga saker" här i bloggen, men ja orkar inte bry mig just nu..
Jaja! :)
Ska inte gråta över spilld mjölk! ;D
Fattar bara inte grejen me arga människor..
Nu tänkte jag internetshoppa lite ! :DHÖRS SEEEEN!!!

30 mars 2011

Pissapa

Clothes B4 Broez

Åååååh... har så jävla ont i halsen.. det bara kom från ingenstans idag.. men är dock inte förvånad. Halva skolan är sjuk, och bakterier sprider sig ju enkelt som fan.. så det är inte konstigt faktiskt.. och jag som vill hålla mig frisk.. jag kan inte ens fucking svälja ordentligt. Det som suger med Rudbeck är att om man missar en eller två dagar i skolan så har man supermycket att ta igen eftersom kurserna går i racerfart.

Var förbi mattestugan idag men Lena sa att de inte var någon mening för mig att va där eftersom de va så många som satt där och hon inte skulle hinna hjälpa mig tillräckligt mycket så jag drog till syv istället. Och shit va kul vi hade. Hon är lite sneaky alltså :p Jag skulle maila till min lärare tillsammans med henne och jag hade glömt vilka dagar jag hade tränat och Anna ba; ääääh skriv bara nått, hitta på lite! :D
Jag kollade på henne med stora ögon, och sen började vi båda asgarva!!

Sen tog jag bussen med Nicole och Avideh, och dom var helt besatta i mina iphonespel hahha..
Drog iallafall till Stinsen och hälsade på min nya chef Rasmus. Fyfan vilken rolig snubbe! :D Astrevlig också!! :D jag är nöjd! Kommer dock vara lite ovant att inte ringa och terra Marias lur.. :( Aja.. de här blir nog bra! Han var iallafall glad att se mig :) och ha ett ansikte liksom.

Sen hängde jag med Emelie och Maloue och hennes gulliga personal inne på Carlings, resten av dagen. Fast först va jag och Maloue och Emelie och åt på BK typ i en timme och bara snackade. Dum som jag är köpte jag... glass.. men OOOJ VA GOTT DE VA! och sen på det åt jag pommes. Varmt och kallt är ingen bra kombination har jag upptäckt..
Emelie sålde en asnice kamouflage klänning/linne till mig!
Aja.. ska gå och kurera mig .. mår så jävla dåligt :(


149:- Carlings


OMG.. jag har mittbena idag.. det är helt sjukt. Jag har aldrig mittbena.. alltid sidbena eller ingen bena alls.
Helt sjukt. Men idag har jag en bad hair day så det får vara så. Måste fan ta och köpa mig en BAD HAIRDAY mössa!! (eller inte hahah..)
Nej.. så långt tänkte jag inte gå. Dels för att texten är så mobbad men även för att jag avskyr mössa. Man får ju fan en Bad Hairday av den mössan...
Well well..
Vi har fått ett jävla uppdrag av graf igen.. vi ska tydligen samarbeta med KemiB och göra ett frimärke som ska presenteras i Bryssel nångång under året.. tydligen är det kemins år i år.. och om vårat frimärke blir nominerat så får vi åka till Bryssel typ.. oooo vi kommer sååå INTE vinna.. åååh i hate this!
Våran grupp är så som Terese sa.. socialt handikappade (förlåt..) så de här kommer ju gå skitbra.
Vi fick sista gruppen eftersom ingen av oss två pallade resa på sig för att gå fram till tavlan och skriva..
Så vi får väl egentligen skylla oss själva lite.. Lathet lönar sig tydligen inte! hehehe..