Lensa visade mig den här nyss. Jag tror att jag dör. Vill krama honom. Lilla nervösa tjockis hihi
Fick fina peppande kommentarer på mitt förra inlägg. Tack, sånt ni skriver betyder jättemycket för mig.
Okej, jag har varit ledig idag (skönt!) så jag och Simon tog oss till ett college borta i Pasadena.
Colleget heter Art center college of design och verkar sjukt bra.
Jag lämnade in en ansökan, så jag får se på onsdag ifall jag kommit in eller inte. Har jag kommit in blir det byebye Smc. Men mer om det senare. 
Jag knåpade ihop en portfolio snabbt som fan på morgonen. Ibland önskar jag att jag hade haft mer ordning på mina bästa bilder.
Igår tvättade jag kläder med Simon. För första gången i hela mitt liv för mig (aah jag vet...hej bortskämd unge) och vad händer? Jo... det går åt HELVETE. Fan vad arg jag blev. Alla mina fina kläder är helt missfärgade nu. 
Ville gråta när jag såg min fina Ninja T-shirt helt förstörd, och alla mina favoritunderkläder helt fula. Fan asså.
Aja, får väl köpa nytt sen. 
Har inte hänt så mycket mer, mer än att jag är GALET trött haha. Måste fixa en läxa nu... blä.
Xoxo
 

 
Jag åkte hit i hopp om att klara allt, att möta svårigheter, att ta tag i saker och speciellt för att växa som människa.
Jag klarar ingenting av det just nu. Dagen har varit som ett enda bakslag och jag fattar inte hur mycket mer pengar de ska pressa eleverna på. Jag har redan lagt ner X antal kronor på utbildningen, och nu ska dom ha mer. Jag har inte råd att betala mer. Jag bär på den här jävla ångestkänslan i magen, som vägrar släppa. 
Jag är trött i hela kroppen. Känner mig helt utmattad. Läxorna har strömmat in redan och lagt sig i en hög. 
Jag vill slå mig själv i huvudet för att jag valt en kurs som heter Speech1, och jag som HATAR att redovisa och hålla tal osvosvosv. Vadfaaaaaan håller jag på med? Jag såg kursen som en utmaning, men nu har jag seriöst bara ont i magen. 
Till nästa måndag ska jag ha läst 95 sidor ur en tråkig bok på engelskan och skrivit referat och citat och annat shit.
Jag har hamnat i en klass som inte är English second language, medan ALLAAAAAA jag känner som har tagit engelska har hamnat där. Jag on the other hand har hamnat i en icke English second language klass. Varför är jag mobboffret för?! Jag vill också ha Second language och inte vanlig engelskakurs med amerikanare.
Jag pallar inte. 
Känner mig så negativ så det inte är sant. Så besviken, jag vill bara hem nu. 
Men åker jag hem lär jag göra alla de som trott på mig galet besvikna. Jag vill inte göra folk besvikna. Nej, det vill jag inte. Jag försöker alltid tillfredställa allt och alla, men missar mig själv. 
Jag vet inte vad jag ska göra längre. Jag är pank och ledsen, och jag har inte ens köpt någonting här. Inte tagit en enda shoppingrunda, förutom de gånger med Simon. 
Jag ger upp. Jag klarar det inte längre. Detta var svårare än vad jag trodde. 
Ska gråta nu. 
hejdå.