Tog examen på Art Institute i torsdags. Wow, vad sjukt det känns att äntligen vara klar.. 
2 år har jag krigat igenom med om jag får säga detta själv, grymt bra betyg. Jag är stolt över mig själv och mina prestationer. 2 år har jag pluggat och klarat mig bra på ett språk som inte är svenska. Men det har inte varit mycket problem alls. 
Vi firade första dagen på springbreak på stranden i Dockweiler. Vi åt massa god mat och sen hade jag köpt ingredienserna till Smore's. Mums! Kändes som gamla tiderna.
Och imorgon så ska jag börja på min nya praktikplats i Beverly Hills. Det känns så underbart att jag liksom kan säga att jag inte behövde vänta så länge innan någon anställde mig. På portfolio showen kom en representatör från L'oréal och NYX upp till mig och började prata. Han gillade hur jag redigerar mina bilder och sa att han skulle höra av sig för en sån som mig är vad de behöver. Även om han inte hör av sig så känner jag mig hedrad att han gillade mig och mitt arbete så pass mycket att ens tänka på att anställa mig. 
Igår var Bangladesh paraden. 2 år exakt har gått sen allting förändrades från en bra sagobok till ett helvete. 2 år sen jag plockade upp det där samtalet som ledde till helvetet. Detta gör forfarand ont och gör mig ledsen ibland. Det är så sjukt hur allt kan förändras över en natt och all lycka och glädje tas ifrån en för att aldrig återkomma. 
Är bomb förkyld dock, så får se hur morgondagen går. 
Nu blir det sova. 
Xoxo
 
Fick veta imorse att en vän som jag känt sen dagis gått bort. För ett helt år sen. Så sjukt. Hade ingen aning! Det känns så konstigt... Vila i frid. 
Hade en grymt bra photoshoot igår, min nästa bild för mitt projekt med killar och mat. Kärlek! 
Min pappa är så rolig, han försöker alltid muta mig med att komma hem. Och varje gång jag säger att jag kommer OM jag får ta med mig Tigress så säger han att han ska tänka på saken hahah. Och sen direkt efter så säger han "Okej, men då får ni båda bo i källaren". Sen så mutar han med att jag ska få en egen bil om jag kommer hem. Och jag frågar "vadå för bil?" Och han säger, "Ja, en liten säker bil". Hahhah 
Min pappas kusin från Washington ringde tidigare idag och undrade om min pappas operation. Jag hade helt glömt bort operationen.. Börjar bli nervös nu, för man vet aldrig vad som kan hända, speciellt när det handlar om hjärnan. Han är ju över 60 också, så kroppen är inte lika stabil och mottaglig som den skulle vara om han var några år yngre. Ska be för honom. Vet inte vad jag skulle ta mig till om något skulle hända honom. 
Hursomhelst börjar mina projekt bli klara, och jag är ganska snart redo för min portfolio show. Väldigt nervöst dock. 3 veckor kvar exakt och skolan är slut för hela livet förmodligen. Känns så sjukt att jag liksom kan bocka av det i min lista. Vuxenlivet börjar verkligen här och nu. Ekonomi är sånt himla jobbigt ämne. När jag flyttade hit behövde jag inte tänka på ekonomin så mycket, men nu när den tillgången är borta så är det som man är på egna fötter i mörkret. Ingen att vända sig till och även om det gick att vända sig till det så vill jag inte. Men jag har alltid hört att man inte ska leva med någon för ekonomisk säkerhet, det är som att köra över sig själv med en buss. Visst är det bekvämt att bli omhändertagen, köpa exakt VAD man vill, äta ute vart man vill och hur många gånger i veckan som helst, och veta att det inte kommer bli ett problem. Ingen huvudvärk, ingen ångest. Men det är i slutändan som min pappa alltid lärt mig att vara ekonomiskt självständig. Förlita dig aldrig på en kille, din man eller någon i överhuvudtaget, förutom dig själv och dina familj. För man vet aldrig vad som sker och hur illa saker och ting kan gå. Självständighet går före allt annat eller så tappar man respekt om man hamnar i fel händer. 
Hela denna vecka kommer ha skönt väder, idag var det 27 grader. Gymmade i shorts för första gången detta år utan att frysa. Fick mina ögonbryn gjorda också. Kärlek! 
Aja, ska plugga lite nu, Xoxo
 
Första mars idag. Det är helt sjukt hur tiden flyger så fort.
Jag preppar för min portfolio show som är om 26 dagar exakt. Jag har köpt min outfit, så är nöjd med det. Det blev en klänning med en peplum kjol och en vit överdel. Supersnyggt, och ett par klackar från Ralph Lauren. 
Allt är så stressigt, att få ihop allting perfekt är så svårt.. 
Dock har jag skickat in papper för att få stanna 12 extra månader och jobba inom mitt fält. Förhoppningsvis så får jag mitt EAD kort i maj så jag kan börja tjäna lite pengar. Dock är nackdelen att jag inte kan lämna landet för då kan jag inte komma tillbaka. Lite skumt det där.... 
Aja, ska sätta igång med lite plugg. 
Xoxo