Ojojoj, här hat man varit väldigt aktiv... haha.
Nej men har haft mycket på G nu de senaste dagarna.
I lördags drog jag till Sabrina efter 3 timmars badande i badkaret.
Vi beställde hem kebab och pizza och åt.
Netasha som jag inte sett på 2 år var också där. Sen började jag och Sabrina att fixa oss och tog oss mot stan.
Mötte upp hennes kompisar och sen drog vi in till Entourage.
Heeeeelt galen kväll/natt.
Jag blev bästis med Bobby från mammas pojkar (ja, han kom tydligen ihåg mig haha) och sen träffade jag på en tjej från Sundsvall som tydligen är god vän med Robin. Ja, världen är sjukt liten!
Helflippad kväll och vi kom inte hem förrän runt 6.
Varför? Jo, vi missade nattbussen.
Jag och Sabrina käkade på Max och sen tog vi skjuts av en sån där cykelvagn. Tyckte så synd om gubben som cyklade och bara fick 20 kr. Orka cykla folk för 20 kr.
Så himla sjuuuukt, vi skrattade hela vägen.
Egentligen spelar det ingen roll om vi gick tillbaka till det stället vi var på sist, det var galet kul ändå... kanske lite för galet.
Somnade till i nattbussen, men vaknade upp av ett samtal av en galet full brud halv 5 på morgonen, wtf liksom?!?!?! (seriöst var är respekten...man ringer inte folk så sent okej att du var full men seriöst inte okej. Kul att du betedde dig lika moget som du är gammal.. :))))) )
Kom hem och däckade direkt och på morgonen efter frukost och kaffe så blev jag upplockad och vägen ledde hem till Joseph och där spenderades min eftermiddag.
Det var kul att se honom igen efter så lång tid!

Och ja....idag är första dagen på mitt lov. Har dock mycket uppgifter kvar att göra men aah, jag får ta itu med dem. Imorgon ska jag på middagsdate! :D
Hursomhelst... ska slå på någon film om jag hittar!
PUSSSSSSS


hej cp

halllåååååååååååååååå

LYCKAFick den här på posten idag. Den är till dig Amal!Satt och pratade i tele och fick mitt första WTF?!?!?-face på väldigt länge när jag kikade ut mot grannarnas hus. Hahah tack för den!
Aja dags att fixa sig, hoppa i varma duschen som väntar på mig och sen måste jag leta efter lite grejer inför ikväll. Jag har god lust att pimpa mina naglar idag. Vi får se hur jag gör! OM jag pimpar eller kör bara en färg. Men det är fint det också! :>

29 oktober 2011

Cristal clear

Allt och inget

Klockan är inte ens 12 och jag är redan vaken på en lördagsmorgon. Blev dock väckt men vafan, jag som har så lätt för mig att somna om.
Min hosta vill fortfarande inte släppa mig. Blä.
Det första jag tänker på är mat när jag lägger på. eller nej inte mat....utan på tårta.
Min mage kurrar som en spinnande katt. Jag avskyr ljudet av en kurrande mage. Bland det obehagligaste ljudet som finns, efter smaskljud som ligger på topplistan.
Jag ska försöka somna om igen, om inte så tar jag en lååååååååååång varm dusch och fixar grejer inför ikväll :)
Tonight gonna be a good night