(null)

(null)

(null)
(null)
(null)
(null)

(null)
(null)
(null)
(null)

(null)

(null)
(null)

(null)
(null)

(null)
(null)
(null)
(null)

(null)
(null)

(null)


Vid halv 5 på morgonen så åkte vi till LAX! Rez lämnade av mig och jag hade ju redan checkat in på mitt plan på telefonen  så jag gick direkt till TSA för att scanna mina väskor 

När jag har lagt av mig allt och börjar gå mot min gate så känns det som att något är väldigt väldigt fel.

Börjar kolla alla mina saker och upptäckte att mitt ID kort saknades. 

Så springer tillbaka till tullen och frågar runt men ingen hjälper till. Kollar i alla backar och frågar nog alla som jobbar där kanske 3-6 gånger men fortfarande ingenting. Sen kommer det en kille och frågar vad det är som händer och jag svarar att mitt ID är borta. Han säger att han ska leta och försvinner sen. 15 min går och fortfarande ingenting 

Så kommer han till mig med ett ID kort och jag blir helt hoppfull men nä, det är inte mitt. Jag börjar ju nästan gråta av panik haha... Nu tänker jag att nu är min resa slut, nu får Rez komma och hämta mig. 

Men så 30 min senare så kommer samma kille med mitt ID!!!! Alltså jag var ju helt chockad hahaha! Tackade honom tusen gånger och sprang till min gate. Planet skulle gå 10 minuter senare! 

Kommer fram till Atlanta och tar mig ut för att beställa lyft. Min lyft förare var ju väääääldigt unik måste jag ju säga. Han pratade skit om covid och kvinnor och gud vet vad.. ja det var riktigt intressanta konversationer på den där resan.

Checkar in på hotellet som Aubrey och Michael har ordnat åt mig på Michaels familjs hotell, och killen vid disken är så snäll! Han ger mig en Goodiebag och nyckeln till rummet. Stötte även på Michael i lobbyn! 

Kom upp till mitt rum och... wow!!!! Så himla fint. Och bara MITT MITT MITT!!!! Kastade mig direkt på sängen haha.

Sen pratade jag med mamma i telefon och sen började jag göra mig iordning för kvällens middag som Michaels pappa ordnat.

Hoppade in i duschen och åh wow... vilken underbar känsla att få duscha ifred och liksom bara få vara i tystheten.

Hade även dragit på värmen i rummet så det var hur mysigt och skönt som helst! 

Rez avskyr ju värme så passade verkligen på när man hade chansen.

Middagen var helt underbar! 3 rätters middag och två olika desserter. Förrätt var smör hummer med ärtor och beluga kaviar. Huvudrätt så valde jag biff med faie grass (anklever) och potatis gratäng och sido rätt utav grönsaker! Och efteråt var en mango sorbet med nån slags annan sötsak och såklart tårta! Såklart körde man ju på en cosmopolitan på det. Vi alla rullade nästan ut ur middagen hahah! 

Blev även vän med hela mitt bord. Fick två nya vänner, Sallie och Alexis! Det var dom två plus jag som Aubrey valt som sina tjejer att ha på bröllopsdagen. Hon hade inga brudtärnor utan bara en liten grupp tjejer som hon ville umgås med på sin dag.

Efter middagen så tog vi oss alla ut i lobbyn för att mingla och sen så avslutade vi kvällen där! Jag sov ju riktigt gott i min stora säng måste jag ju inflika med haha!! Det är sånt här man njuter av när man har barn i guess...