23 juni 2016

Oui

Äventyr a lá Samira


Hellouwwww
 
Igår så drog jag på arbetsintervju i Kista på morgonen. Fick även jobbet! Dock inte alls taggad haha. Telefonförsäljning är som ett avslutat kapitel i mitt liv, men men bättre än ingenting alls! 
Sen drog jag till mammas jobb och åt lunch. Det blev mandelkyckling med rotfrukter och någon god sås. 
Därefter så klippte jag håret hos frisören som jobbar i samma byggnad som henne. Shit vad kort håret blev haha! Men nu känns det jättefräscht och som im jag aldrig färgat håret förut! Så positivt i det negativa :) 
 
Därefter drog jag vidare till Mall of Scandinavia och mötte min bror. Det blev middag och bio! 
Något som är sjukt är att jag träffat på så himla många gamla kompisar och folk man brukade umgås med i högstadiet/gymnasiet. Igår påväg till Solna för att möta min bror, så satt jag i telefon när jag plötsligt kände en hand på mitt huvud och en hes röst som säger "NÄMEN HEEEEEJSAN". Vände mig om och så var det Kamran från högstadiet som jag varken sett eller hört om på flera år. Jättekul! Så fick sällskap på tågresan hohoho.
Min bröllopsklänning är beställd och blir klar den 18e juli, är SÅÅÅ taggad! 
Tog ett tag eftersom den skulle göras om lite med designen och färg hohoho! 
Rez kommer om 2.5 vecka, yayyyy! 
 
Jag har fallit för dessa väldigt hårt. Ica Maxi har ett överflöd av dessa protein produkter liggandes i kyldiskarna att man inte kan låta bli. Föll för puddingen först, och nu dessa drinkar. Inget skämt med de smakar väldigt bra! 
Upptäckte NJIE serien när jag köpte en flaska Aloe Vera gjord av dom. Kul att de gör annat än Aloe Vera hehehe! 
Gainomax är ju en annan favorit man lämnat efter sig när man flyttade. Men nu är jag tillbaka och tack och lov är de inte så himla dyra heller! YÄÄÄÄÄS! 
 
 
Idag vart en fullspäckad dag. Blev ett härligt gympass på Fresh Fitness på morgonen och sen kånka ner IKEA paketen till källaren, och därefter blev det att baka Rabarber paj med mamma. Himla mysigt! Toppen av pajen var gjord av samma ingredienser som Knäck, och sen under det krispiga skalet så var det mjukt och varmt. Såklart åts det med vaniljsås. Laktosfri vaniljsås. Mmmm! 
Nu när jag börjat hålla bloggen mer aktiv funderar jag på en ny design... Ska försöka knåpa ihop en i veckan :) Har haft denna design FÖR länge nu. I säkert 4 år nu, så dags för lite förändring :) 
Sen var vi och kikade in lokalen vi bokat till den 5e Augusti och samlade lite information från ägaren. Trevlig man, men man förstår typ hälften av vad han säger hahahha! Hursomhelst, jag är taggad! :)