(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Januari har verkligen sparkat mig i rumpan. Det har verkligen varit full rulle sen jobbet började. Det har gått upp och ner med förkylningar och andra roliga grejer. Största händelsen är nog Zion som börjat på dagis. Eller mer åt dagmamma hållet. Så varje morgon droppar jag av honom innan jag går till jobbet och sen plockar jag upp honom när jag slutat jobba. Så det är en hel del fram och tillbaka. Rez har fått ett nytt jobb som HR på ett vaktföretag så det är spännande. Han verkar trivas hittills. 

Sen har vi ju händelsen med min bil som blev påkörd för en dryg vecka sen... jättetråkigt men den är på lagning just nu så har fått en lånebil tills vidare! Lite till det roliga, jag och Rez firade 4 år som gifta den 15e! Helt sjukt vad tiden går.. känns som igår som vi började prata, och nu har vi en bebis ihop. Så sjukt! 

Imorgon fyller Zion 9månader!!! Alltså WOW vad tiden har gått fort.. 

I helgen tog jag bilder på Layla och hennes cakesmash. Om en vecka firar vi hennes 1års dag. Snacka om att tiden verkligen rullar och rullar.... men det ska bli så spännande att se dessa små liven utvecklas till något stort i framtiden :)