Lördagens hike var lyckad. Jag och Janelle drog till Pasadena och hike'ade. Vi nådde vattenfallet efter någon timmes promenad. Sen blev det lunch på Urth Caffe! Tyvärr öste det ner så vi båda frös på uteserveringen. Jag beställde en rökt lax tallrik med créme cheese och en bagel. Mums! 
Sen drog vi hem till Janelle och tittade på 90 day Fiance. Oj vilket tv-program, jag tappade hakan ett flertal gånger, men man kunde inte sluta titta. 
Nu är det läggdags för min del. Godnatt people! 
 
Man kan ingenting mer än att ÄLSKA denna jacka! Åh. Så denna jacka fick sitt eget inlägg, så mycket älskar jag den hihi! Det var lätt värt en timme att köa för denna godiing! Fick den för drygt 300 kr! Utan rea hade den legat på 750 kr, så ett kap, for sure :) 
 
 
Jag är så otroligt nöjd med mina köp! Fick allt under 2000 kr. Finns en Adidas jacka som jag också köpte, men den kommer jag tillägna ett eget inlägg! Jag, Rez och hans killkompisar drog till Camarillo Outlets efter thanksgiving middagen. Mätta och belåtna åkte vi dit och började vårt shopping marathon. Så hemskt mycket människor i en butik har jag aldrig sett. Utanför Michael Kors köade folk utanför butiken för att komma in i självaste butiken. Ja, så mycket folk var det! Jag och Tanha köade i Adidas butiken i en dryg timme, innan vi kom fram till kassan för att betala. Galenskap hahaha! Oh well, lätt värt det. Vi var klara med allt runt halv 2 på natten, så vi spenderade drygt 6,5 timme där. Men så lätt värt det. Och oj så mycket mina fötter värkte i slutet!!
Black Friday 2016, vi överlevde!