Farhanas babyshower är på ingång. På lördag så smäller det. Leo ska bo på mitt jobb från fredag till söndag. Stackarn asså, han kommer vara så ensam :( 
Igår och förrgår har jag jobbat med att få ihop blöjtårta och två broscher som Mo och Farhana ska ha på sig på lördag. Måste säga att det blev lyckat. Farhana kunde inte sluta kolla på blöjtårtan haha. Vårt tema är guld och rosa. Och ballerina såklart. Så på torsdag så ska vi göra alla snacks. Ska bli kul. Är faktiskt glad att min kreativa sida har fått komma fram lite och att den uppskattas.
Idag var både jag och Rez lediga, så vi har umgåtts hela dagen. Vi gick på bio och såg Jeepers Creepers. Men innan det så var vi och köpte en klänning åt mig att ha på mig på lördag. Eller rättare sagt, Rez köpte klänningen åt mig hihi. Visar bild på den efter festen :) Och efter filmen bar det av till gymmet. Gymmet som jag förövrigt inte varit till sen jag skadade mig för 3 månader tillbaka. Helt sjukt, det har gått 3 månader sen skadan. Tiden har verkligen flygit. Men det var skönt att få komma till gymmet även fast det handlat om att bara göra lite lätt cardio.
Inte långt kvar nu till flytten, samt till resan i slutet av oktober. Yayyy! 

20 september 2017

#26

Welcome to my LaLa Land

 
Passar på att slänga in denna bild från Christines födelsdag i fredags. Hon hade ett Tiki-party. Hennes hus är så OTROLIGT vackert. Jag var helt kär. Deras bakgård har en enorm pool, massa höga träd som murar in hennes bakgård, statyer, två öppna eldar, pingisbord, pinata, osv. Så sjukt mysigt och kändes väldigt lyxigt. Om någon har varit hemma hos en traditionell persisk familj så förstår ni nog hur det ser ut med massa random mattor och andra prylar för att utsmycka huset. 
Christine är Rez arbetskamrats flickvän. Det sjuka är att vi klickade direkt med varandra första gången vi träffades. Så kul, och hon är så genuint snäll. Det är något jag har haft svårt för här är att hitta riktigt genuina människor som faktiskt bryr sig om andras välmåenden. Nästa gång vi ses kommer vara på The Weeknd's konserten om några veckor! :)  

20 september 2017

New In

Welcome to my LaLa Land

 
 
 
 
 
 
 
Det blev en spontan shoppingrunda häromdagen. Såklart bar det av till Ross och Fashion Q. Köpte endast de randiga svarta byxorna därifrån, och de resterande inhandlades på Ross. Det har blivit en aning kyligare här nu, så försöker köpa på mig lite byxor. Speciellt nu när jag ska till Sverige så är det ju byxor som gäller. 
Nu är det lite över en månad kvar tills resan, Som jag längtar! Ska bli så mysigt. 
I lördags jobbade jag nattshift på hotellet. Måste säga att det var otroligt läskigt ibland. Alla säger att de spökar där, och helt ärligt förstår jag varför. Men jag tror faktiskt att jag skulle kunna göra det igen. Det var faktiskt ganska skönt att få vara självgående och inte behöva ha folk som skriker en i öronen.