20 september 2017

#26

Welcome to my LaLa Land

 
Passar på att slänga in denna bild från Christines födelsdag i fredags. Hon hade ett Tiki-party. Hennes hus är så OTROLIGT vackert. Jag var helt kär. Deras bakgård har en enorm pool, massa höga träd som murar in hennes bakgård, statyer, två öppna eldar, pingisbord, pinata, osv. Så sjukt mysigt och kändes väldigt lyxigt. Om någon har varit hemma hos en traditionell persisk familj så förstår ni nog hur det ser ut med massa random mattor och andra prylar för att utsmycka huset. 
Christine är Rez arbetskamrats flickvän. Det sjuka är att vi klickade direkt med varandra första gången vi träffades. Så kul, och hon är så genuint snäll. Det är något jag har haft svårt för här är att hitta riktigt genuina människor som faktiskt bryr sig om andras välmåenden. Nästa gång vi ses kommer vara på The Weeknd's konserten om några veckor! :)  

20 september 2017

New In

Welcome to my LaLa Land

 
 
 
 
 
 
 
Det blev en spontan shoppingrunda häromdagen. Såklart bar det av till Ross och Fashion Q. Köpte endast de randiga svarta byxorna därifrån, och de resterande inhandlades på Ross. Det har blivit en aning kyligare här nu, så försöker köpa på mig lite byxor. Speciellt nu när jag ska till Sverige så är det ju byxor som gäller. 
Nu är det lite över en månad kvar tills resan, Som jag längtar! Ska bli så mysigt. 
I lördags jobbade jag nattshift på hotellet. Måste säga att det var otroligt läskigt ibland. Alla säger att de spökar där, och helt ärligt förstår jag varför. Men jag tror faktiskt att jag skulle kunna göra det igen. Det var faktiskt ganska skönt att få vara självgående och inte behöva ha folk som skriker en i öronen. 

15 september 2017

Szechuan

Welcome to my LaLa Land

 
 
 
 
 
Idag så var jag egentligen ledig men fick ett samtal på morgonen att komma in på ett halvdags pass. Så gick och jobbade ett drygt 5 timmars pass. Därefter så kom jag hem och låg och snackade med Farhana och Mo i deras rum tills vi alla blev hungriga och bestämde oss för att gå ut och äta. 
Så det slutade med att hela familjen åkte och åt på ett nytt ställe som heter Szechuan. Asså deras kryddning var så speciell att tungan typ domnade av hur pågrund av hur starkt det var, helt sjukt. Men det var förvånandsvärt gott! Snodde syrrans bilder från Facebook, hehehhehehe.
Jag har försökt knåpa ihop en prislista för min fotografi, har tänkt ta tag i mitt företag igen. Är väldigt dålig på att sätta priser på mina produkter, men alltså det är dags att värdesätta sig själv nu! :)