Oj, det var ett himla bra tag sen måste jag säga.. otroligt mycket har hänt sen sist som jag tänkte berätta om. Jag har för det första fyllt år! 28 år gammal är man nu.. 2 år från 30. Wow. 
Sen har Zion även nått sin 18 månaders milstolpe, så om ett halvår fyller lilla killen hela 2 år! Vart tog tiden vägen?
 
Sen det som har consumed most of my time är att både jag och Rez har börjat PLUGGA!
Ja du läste helt rätt.. plugga. Haha. Trodde aldrig att någon utav oss skulle börja plugga igen men ja, saker förändras. Vi har börjat en 6 månaders kurs inom mjukvaruutveckling som heter cloud computing. Svårt men det blir enklare när vi hjälper varandra.
Rez farbror håller i kursen på Zoom 3 gånger i veckan, och hittils känns det bra. Vi båda vet att när vi väl fått vårat certifikat och vi är "software engineers" som det heter, så vet vi att vi aldrig behöver oroa oss för något inom den ekonomiska delen i vårat liv. Så man får försöka bita i det sura äpplet och look at the bigger picture! 
Vi har t om köpt nya datorer, så det blir som en motivering liksom. 
Det blev två microsoft surface datorer, min är en sån som man kan ta loss tangentbordet på vilket är nice! Köpte ett vinrött tangentbord, en svart mus och pekpenna. 
Min födelsedag firades ganska lowkey med fåtal vänner, snacks, grillat och såklart efterrätt! 
Vi var drygt 8 pers, men hur mysigt som helst! Det har ju varit lite annorlunda nu med hela pandemin hur man firar saker, men det är okej känns faktiskt bättre såhär än att man går ut och blir full på nån krog. 
 
På Zion's 18 månads dag så tog vi honom till Rez kompis som jobbar på en barbershop! Zion fick alltså sin första riktiga klippning! Jag var så förvånad att han satt där hur fint som helst, inget gråt eller skrik utan han bara satt i sin pappas knä helt lugn med en kamm i handen haha. 
Eftersom att Rez mamma har varit här mer ofta nu och t om sovit över då hon vaktar Zion när vi har lektion så passade jag på att göra hennes rum fint (Zion's rum men aah) så jag köpte en säng åt henne och en lampa och fixade med gardiner och mattor, så nu är det hur mysigt som helst där inne! 
Det börjar bli otroligt kallt här nu, på nätterna har vi typ 5-7 grader och kylan kommer liksom in, och man fryser som bara den. Usch! Jag saknar redan sommaren haha.
Idag så var jag på lunch med Eva och Drea på Woodranch i Northridge. Dom har verkligen världens godaste revbensspjäll (nöt) 
Det var så mysigt, vi satt ute och det var inte alls kallt heller. Man får ju inte äta inomhus nu pga pandemin. 
 
Häremellan har jag hunnit ta Zion till Malibu för att hälsa på Christiana, Joe och hundarna. Super kul efter så lång tid också! Sen har vi haft pumpafest (carving och målning) organiserat hemmet hann jag också med däremellan.
Hursomhelst, det var nog allt för just nu, ser ut som att jag har summerat det ganska så bra. Det blev även en bildbomb haha! 
Imorgon ska vi till The Pumpkin Patch för att ta bilder tillsammans med Alvina och kanske Jenisa!