29 augusti 2017

Pocky

Welcome to my LaLa Land

Idag har det varit full rulle! 

Först var det till läkaren, och sen lämnade jag äntligen in min bil för service! 
Alltså jag är nästan 5 månader sen med min service men så skönt att äntligen ha fått det gjort! 
Sen blev det att gå till posten för att betala min registrering förnyelse! 
Måste säga att man är pank nu. Wäää!
Sen har det varit grovt chill hemma, bara latat mig med kusinerna. 
Mot kvällen tog vi oss en tur till Japanska butiken Daiso, och därefter så stannade vi och åt tacos vid en tacotruck. 100 gånger bättre än det vi åt sist måste jag säga!! 
Nu blir det middag snart på Yardhouse! 

Igår var vi till Glendale för en shoppingrunda. Parisha och jag åkte tillsammans eftersom det inte fanns plats i Mo's bil.

Hon är så himla rolig och skön! Och så sjukt modemedveten måste jag säga. 
Vi båda gick loss inne i Nyx. Det blev lite nytt smink som fick komma med hem. Och så fick jag en gratis kräm highlighter i en tub! Den är så enkel att applicera, me likeyyyy!
Sen fick en choker från Charlotte Russe följa med. De hade rea så fick den för mer än halva priset. Den ska invigas i helgen då det är Eid! 
På tisdag har jag lovat alla att stå för middagen. Snacka om press alltså! Har en 4 rätters planerad, är fett excited hihi! 
Slänger upp menyn imorgon :) 
Nu blir det läggdags, blir en lång dag imorgon. Måste handla matvaror för tisdag samt middag med Aubrey. Ska bli kul! 

 
 
 
 
 
 
Rez moster och familj är äntligen här. Asså jag är helt kär i henne och hennes familj, dom är så himla roliga. Så det har blivit en hel del skratt de senaste dagarna! 
Igår hade jag min sista kiropraktik besök. Nästa vecka ska jag påbörja akupunktur. Är lite rädd haha, ogillar nålar så vi får se hur det går. 
Igår tog jag, Farhana och Parisha en promenad till Starbucks som ligger precis vid vårt hus. Man blev så sjukt mätt av drickan måste jag säga haha! Men gott var det. 
På tisdag har jag en intervju, asså jag ber till Gud att jag landar detta jobbet. Det skulle helt ärligt göra min dag. Men vi får se. Jag ska intervjua med direktören till företaget, så vi får se hur det går. Håller tummarna om att det kommer gå bra. Nu måste jag bara hitta nåt att ha på mig... Det är lite mindre kaos här hemma, men vet fortfarande inte vart hälften av allt är. 
Ska se med Amazon om de har nåt fint som man kan köpa haha! 
Hans moster köpte en spaghetti klänning åt mig från Bangladesh. Jag är förvånad att de ens har såna här klänningar där! Men jag är super nöjd, hehe. 
Igår efter middagen så tog vi en tripp till Beverly Hills för lite sightseeing. Lite kul eftersom man inte varit där på år och dar känns det som! 
Nä nu blir det att göra sig iordning för middag på Palms :)