Wow, längesen jag skrev ett inlägg.. Har inte haft tid/ork. Så sjukt mycket som är på G i mitt liv just nu. Skolan är ett stort "hinder" som gör att jag inte kan njuta haha.
Har gjort en himla massa. Åkte till Berkeley, på Shadmans examen. Skönt att komma ut lite. Sen har jag fotat en del, haft besök av poliser/detektiver vid min ytterdörr 2 dagar i rad, blivit stoppad av polisen, festat, köpt en väska från Steve Madden för 20 dollar på Ross, gett Tigress en ny frisyr, njutit av livet, gråtit, skrattat, gymmat som en dåre. Ja, lite mixat haha. 
Denna vecka är ganska packad. Imorgon är det skola som gäller, tosdag ska jag hänga med Aubrey, fredag så bär det av till Long Beach för att fotografera bilar med ADV1, lördag bär det av till Long Beach igen men med William och Co och söndag ska jag fixa lite grejer i Santa Clarita. Så, lite packad haha. Men det är skönt när man har mycket och göra för då går tiden fort. 
Bilderna får tala för mig nu, xoxo
 
Har varit så anti dator som möjligt på sista tiden. Har varit en hel del anti faktiskt haha.
Jag har upptäckt att jag nog ska inrikta mig på automotive photography efter att jag och William gick och kollade på en bilshow för några dagar sen.
Idag hängde jag med Aubrey och vi drog till Little Tokyo och åt på Johnny Rockets först sen så gick vi till Little Tokyo's mall. Så sjukt häftigt. 
Innan det så var vi med om en incident där vi båda fick möta en väldigt otrevlig upplevelse. Vi parkerade och så kom en bil och körde upp precis bredvid oss där en man satt och skrek åt oss att vi tog hans parkeringsplats. Han fortsatte skrika i någon minut, men när han märkte att vi inte hade planer att flytta på oss så körde han iväg. Vi båda kände typ på oss att om han hade haft en pistol så hade han nog skjutit oss båda. 
Vi bestämde att flytta på oss, och tur det för han kom tillbaka och körde förbi oss och skrek samtidigt som han pekade finger. Wow, crackhead.
Hursomhelst, köpte lite roligt i en sjukt grym butik som heter No A (Number A). Väldigt annorlunda, och deras inredning var on point.
Sen utforskade vi, hittade ett ställe som hade såna där photobooths på japanska där man tar bilder och sen så kan man dekorera dom med text och olika klistermärken. Vi dog av garv för det var så roligt hahha.
Älskar dagar som detta då man upptäcker nytt. Älskar! Nu blir det godnatt för mig. Så, xoxo