17 augusti 2018

Posh

Welcome to my LaLa Land

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Första gången som jag har köpt något i andrahand. Och min erfarenhet har faktiskt varit väldigt positiv måste jag säga! Väskan fick jag för $50 och skorna för $50! Så två relativt dyra artiklar för ett sjukt bra pris. Och varken skorna eller väskan har använts speciellt mycket! Skorna ser ut att ha varit använt max 2 gånger, och väskan kanske någon månad eller så, but that’s it. 
Jag säljer själv saker genom Poshmark, så jag tänkte prova på hur det var att köpa därifrån. Hittills har min erfarenhet varit 10/10! :) 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Det har gått ett bra tag sen jag bloggade... livet har verkligen kommit emellan måste jag säga. 
Rez fyllde år förra veckan så jag tog ut honom på en hel dags äventyr. Först så åt vi frukost på chick fil A, sen åkte vi till Malibu och åt lunch på Duke’s. Vi tog Los Flores dit, visade Rez den fina utsikten där uppifrån. 
Efter lunch så drog vi till Santa Monica, hoppade på en Lime Bike, och åkte ner till Venice. Vi avslutade med lite shopping och sen åt vi indonesiskt med familjen för att avsluta kvällen. 
På fredag efter jobbet blev det utgång för att fira Rez med hans vänner. Vi drog till Elevation och det var faktiskt riktigt kul! 
På lördagen så åkte vi till Malibu Wines för att fira Alvina. Jättemysigt! Grabbarna (Nader & Rez) gav upp ganska fort och åkte hem till Nader och hängde där tills vi var klara. 
Idag är jag ledig från jobbet, och jag har verkligen inte rört mig från soffan idag haha. Latmasken som man är ibland!


(null)

(null)

Min absoluta favorit just nu! Min hy har krånglat otroligt mycket den senaste tiden, speciellt mina läppar har tagit mycket stryk så jag snubblade över denna otroligt grymma produkten hemma hos Katrina sist jag var där och sminkade mig. Den är så fräsch och krämig, och så luktar den så otroligt gott! 
Den kommer med en liten silikon applikator, så himla söt! :))