Betygen har kommit in, och jag blev riktigt överraskad. C- på Color Theory?!?!?! NÄMEN shit. Jag hade ju förväntat mig att inte bli godkänd alls. Wow. Jag är överlycklig!!! Fick A- på resten av mina kurser och ska jag vara ärlig så önskar jag att jag hade gått i skola i USA redan från första början. Jag får ju bättre betyg här än vad jag fått i Sverige. . . Det känns som att när man inte har lika många vänner och distraktion från olika håll och kanter så fokuserar man bättre. Känns som att man får mer gjort och nu när jag bor själv också så är det bara jag som är min egen distraktion. Riktigt skönt att se att jag blev godkänd. Scott hade ju sagt att jag inte kunde få mer än D+ i betyg (vilket inte är ett godkänt betyg) och då hade jag behövt ta om kursen och rikserat att inte få CSN och hamnat på prövning hos dom. Men nu slipper jag allt trassel, för jag har fått ett fucking C- i betyg!!!!
Jag är så stolt över mig själv. Stoltare än jag varit på väldigt länge.
YAAAAAAAAAAAY!!! Det ska jag och Nelly fira på måndag efter skolan! Wihoooo :D
Jag och Simon körde en roadtrip ner till San Diego igår. Vi drog på dagen och kom fram på kvällen. Det var en 4 timmars bilresa pga all traffik men det var ändå mysigt.
När vi kom fram till Seaport Villages, och hade checkat in på hotellet blev jag helt WOOOW av utsikten på 23:e våningen. 
Helt underbar och vacker. Där stod vi ett bra tag och bara myste och njöt av utsikten på balkongen till hotellrummet. Sen efter ett tag gjorde vi oss iordning och åkte och mötte upp hans kompisar på en bar. Blev lite drinkar och därefter drog vi till ett Steakhouse och åt middag. Där satt vi och pratade och det var trevligt.
Därefter så åkte vi hem till hans kompis en stund och efter det avslutade vi kvällen och gick och sov. 
Älskar seriöst att vakna upp i ett helt nedsläckt hotellrum. Sängen är sådär skön och väggarna är vita och fräscha. 
Simon gjorde lite ärenden på morgonen så jag satt och njöt av utsikten sädär på morgonen. Skönt väder och det var bara hur skönt som helst att bara sitta där och inte göra så mycket. 
Vi försökte förlänga vår utcheckning 2 timmar så vi kunde gå och bada i hotellpoolen, men de hade fått 500 gäster under natten så det sket sig.
Istället drog vi till ett hotell vid vattnet och åt lunch innan vi drog hemåt. 
Jag somnade sista biten av bilresan haha, men det var skönt att sova ut. Var helt sliten kände jag. 
Tittade precis klart Vampire Diaries och OMG, shiiiiit!!!! Mer säger jag inte. 
Nu ska jag logga ut och sova. 
xoxo
 
En för lång dag har passerat idag. 
Åkte till S's skola och väntade tills han blev klar med sitt prov. Under tiden så pluggade jag till mitt körkort.
Så åkte vi till DMV och jag gjorde provet men.. jag klarade det inte... får göra om det nån annan gång, tyvärr.
Sen åkte vi hem och jag och Alvina låg inne i gästrummet och pratade om massa saker. Har ångest att jag inte klarade provet men aah vad ska man göra, bättre lycka nästa gång. 
Sen tvingade jag henne till gymmet och vi fick ihop en riktigt bra workout! 
Vi avslutade med att basta bastu i en evighet, fyfan vad ofräscht men skönt! 
Kom hem och tog en lång dusch. Mysigt. Sen blev det mat och kakätande. Yaaaay!!