Igår var jag på Halloween Horror Nights på Universal. Så himla kul, och läskigt haha. Walking Dead tema, det är så sjukt hur vanliga människor med lite smink kan se så sjukt skrämmande ut! 
Älskar hur allt är uppbyggt där. Hur något ser ut som ett hus men egentligen är det en stor bild som är uppstött av pelare. 
Smugglade in dricka på parken, så man inte var så rädd och det funkade! 
Vi åt alla ett kalkonben var. Benet var nog större än mitt eget huvud hahaha men guess what; I killed it! Åt upp allt hahah, sen hade jag sån grov magont.
Idag så var jag på middag med min fina Susan. Har alltid så grymt kul med henne. Blev en middag på BJ's och sen hem och skriva läxa. Skolan har satt igång ju, så läxor lite här och där. Inte så farligt.
Xoxo
 
 

11 oktober 2014

22

Welcome to my LaLa Land

Ett 3:e år som jag firar min födelsedag här i Cali. Helt sjukt hur det gått så fort, och så sjukt mycket har hänt på dessa år. Hade en skön födelsedag, tårta och presenter på 12 slaget, lunch och middag med fina vänner. Jättemysigt. Dock har födelsedagar blivit lite halvtråkiga. Minns när man var liten och man räknade dagar, timmar och minuter tills dagen var här. Och nu var den här, men jag orkade inte riktigt bry mig. Det var lite "whatever" över det hela. 
Skolan har satt igång på riktigt. Jag älskar nya skolan. Och på onsdagar har jag, Aubrey och David lektion tillsammans. Sweet! I onsdags körde vi en reunion efter lektionen och rökte vattenpipa och pratade massa. 
Det är skönt att komma tillbaka till omgivningen man trivdes så bra i. Önskar lite att jag hade börjat lite tidigare. 
Vet inte riktigt vad jag ska skriva men jag tänkte ge mig själv en födeledagspresent och shoppa lite roligt hihi.
Godnatt! 
Xoxo
 
 
Idag har jag nog lärt mig en livsläxa. Sluta förlita dig på allt som någon säger, samt sluta skriv på dokument utan att läsa pappret först. Jag är så arg på mig själv inombords... förhoppningsvis kan detta lösa sig på nåt sätt... 
Jag var ju med i en olycka några månader tillbaka då jag blev påkörd på motorvägen. För några dagar sen så blev jag övertalad att skriva på dokument och så fick jag en check på 1500 dollar. 
Men jag har haft så mycket problem med mitt huvud sen olyckan men hon sa att de är helt omöjligt att få mer pengar för det såhär långt efteråt. 
Idag så pratade jag med en advokat och de sa att om jag inte hade skrivit på så skulle de enkelt fått nära till en miljon dollar för mitt fall. Men eftersom jag skrivit på så kommer det bli ganska så svårt att få ihop ett fall. . . Wow. Ja, så nu är jag ju lite, eller ganska så arg på mig själv. Men jag ska vänta till måndag, för att höra vad som händer. 
Gjorde naglar för några dagar sen också, är helt kär. Har även köpt mina skolgrejer, är ganska taggad på att börja skolan igen! Ny skola, nya människor, nya möjligheter. 
Kvinnan på ULTA fixade förresten tillbaka mina pengar... så himla grym kvinna!!! Hon hade gått till stället och krävt mina pengar, sa att mitt hår såg förjävligt ut och sen så hade han skrivit en check och gett den till henne och sen åkte jag och plockade upp den! YAY. 260 dollar för lite kul shopping kanske? 
Aja, ville bara skriva av mig lite. Hoppas alla har en grym dag/kväll/natt/morgon.
Xoxo