Är tilbaka i hettan i Woodland Hills nu. Home sweet home! 
Sitter och svettas som en gris at the moment. Det är 38 grader just nu, men oj vad jag saknat denna värme hihi! Kom hem igår, och resan gick himla bra. Jag fick sällskap av tre andra svenskar. En tjej och två killar på 30+, så jag kände mig lagom liten haha! Vi pratade så mycket att jag hann kolla på en film, och resten av tiden skedde småprat och diskussioner om massa olika saker.
Tjejen hade GreenCard så vi tog farväl redan innan border controll, och jag och killarna sällskapade varandra i den 2 timmar långa kön. Super härliga killar, Jonas och Jonny hette dom! 
Det var så sjukt hur olika människor är. Malin, hon var kläddesigner, Jonas är ingenjör och Jonny håller på med gaming och bygger tvspel. 
I bordercontroll så satt en jätteglad och rolig asiatgubbe, och skämtade med mig. Han frågade mig vad jag sysslar med, och jag sa att jag är fotograf. Då säger han " Jag är också fotograf, jag tar bilder på folk hela dagarna! och pekar på webbkameran som han tar bild på folk med" Så rolig haha!
Vi såg sausage party igår kväll. Så sjukt awkward film... 
I fredags var det sista utgången med mina tjejer. Körde på vin hela kvällen, och oj vad man vaknade med huvudvärk på morgonen hahah! Knas
Det var så sjukt att lämna Sverige, Tigress och familjen efter 3 månaders tid. Kändes konstigt att vara tillbaka, något känns inte rätt alltså. Men jag vänjer mig om några dagar!
Tänkte iallafall börja packa upp lite smått nu innan Janelle kommer och plockar upp mig. Usch vad jag avskyr att packa och packa upp. Blääää 
 
 
Inte många dagar kvar nu tills jag sitter på planet påväg tillbaka till LA. Mer eller mindre 3 dagar nu..
Jag har såna blandade känslor känner jag om jag ska vara helt ärlig. Både glädje, men även lite rädsla. Eller inte rädsla men mer typ, ehhh jag vet inte hur man ska beskriva det.
3 månader har gått väldigt fort. Lite för fort, jag menar, det är exakt 3 veckor sen bröllopet idag. Helt sjukt! 
Jag försöker göra så mycket olika saker just nu, som jag hinner med innan jag åker. 
I söndags så var jag ute i regnet och fotograferade vackra Nodi. Det öste ner, men vi fick till några bra bilder iallafall! Slänger upp dem när jag har redigerat klart :) 
I måndags så var jag hemma hos Emelie på middag i hennes superfina lägenhet. Hon lagade god mat och sen så poppade vi popcorn och tittade på första avsnittet av Idol.
Idag var jag och mamma i Gamla Stan och fick oss en facial på Flowerhill Spa't. Jättehärligt, och supertrevlig kvinna som gav mig behandlingen. 
Och när vi kom hem så drog jag och Ruslan till Burger King, köpte hem mat och tittade på Idol och skitsnackade lite innan det var dags för honom att dra hem.
På fredag blir det utgång! Vet dock inte vad jag ska ha på mig, så får försöka fila på det :) 
 
 

19 augusti 2016

:>

Welcome to my LaLa Land

 
Drygt en vecka och några dagar kvar innan jag drar hemåt. 
Sista dagarna har spenderats i lugn och ro, fikat och ätit middag men mest har jag spenderat min vecka hemma eftersom jag har dragit på mig en lagom rolig förkylning. Hostan ligger fortfarande i, men det börjar så småningom bli bättre! 
Har lite roligt planerat för nästa vecka, så som ansiktsbehandling med mamma, middag hos en vän, photoshoot på söndag och lite annat utspridda roligheter! Mitt gym medlemskap har tagit slut för tillfället så jag får hålla igen fram tills jag kommer tillbaka till LA! 
Tigress fyllde 3 år i förrgår, helt sjukt hur tiden flyger. Minns hur mycket jag tjatade hål i Simons öron för att få gå och hälsa på hundarna, och sen en kväll så kom vår kompis över med alla valparna inklusive Tigress mammas ägare. Och oj så hårt jag föll för den underbara men väldigt energirika hårbollen, och utan att jag visste om det så hade planerna varit att jag skulle välja ut valpen jag ville ha just den kvällen och så fick jag behålla henne. Jag var som ett barn på julafton, och vi fick vara så tysta som vi kunde när vi smugglade in valpen in på rummet. Åh! 
Ska fortsätta mitt eviga filmtittande, kanske springer ner till Maxi och köper lite snacks.
Xoxo