Okej! Idag har jag gjort något jag aldrig gjort, och som jag velat göra sen jag var i Sverige. 
Jag var på en Amerikansk basketmatch! Så sjukt häftigt!!! 
Jag är inte speciellt insatt i lagsporter, men det här var riktigt trevligt. 
Fanns massa kändisar på plats också. B la Alan Harper från 2 1/2 men (Jake's nördiga pappa) och sen Jack Nicholson med flera.
Ganska häftigt att min pappas kusin man är Kobe Bryants Business manager (eller vad han nu var). Tydligen är den där Kobe Bryant, L.A's stolthet inom basket, så de är lite häftigt att man är släkt med någon som känner honom, höhöhöhö. 
När jag kom hem så fick jag panik för att jag inte kunde få igen mitt fönster. Så ringde tillbaka grabbarna så att de kunde stänga det åt mig. Sen hade jag problem med mina persienner för de ville inte åka ner. DAAAAAMN vad arg jag blev, arg och frustrerad hahah. Stod och skrek på mitt fönster ett tag och drog i snörena så mina händer har fullt med blåsor nu... SMART. Fick igen det tillslut! 
Hursomhelst så har det inte hänt speciellt mycket mer än basketmatch idag, så nu är jag hemma och chillar, imorgon måste jag ut och jaga en present till Sunny som åker hem till Bangladesh i övermorgon. Fan, kommer sakna honom! Han har varit som en knäpp och galen storebror för mig nu under en månad.
Funderar på att skaffa honom en Teddybjörn då jag kallar honom för Teddy... Hhaha! 
Aja, XOXO
 
Jag är i freakin' L.A och jag längtar hem som fan. Men nu räcker det med att vara fröken bitterfitta. 
Jag har mindre än 1,5 månad kvar, sen är jag hemma igen. Hemma i juvliga kalla snöiga Sverige. Men det är mitt hem. Jag saknar mitt rum och min säng. Känna doften av mat när jag kommer hem innanför min ytterdörr. Hitta massa gottgott i kylskåpet eller massa kakor i skafferiet. Saknar så jag spricker. 
Jag ska ta mig till Sollentuna Centrum och dricka en choklad frappino och sen gå till Stinsen och trycka i mig massa chilicheese. Mmmm Mmmmm MMMmmm. Åh vad jag längtar! 
Jag måste fan börja utnyttja min tid på riktigt här. 
Ta ut mig själv. Åka och surfa. Åka inlines längst promenadspåret. Klättra i berg. Fotografera. Sitta vid strandkanten och lyssna på musik. Äta massa sjuk mat och bli kär i det. Något jag har haft i tanken är att rida häst vid havet, sådär som på film med en fin klänning som fladdrar i vinden och håret uppsatt i lockar och blommor. HAHAHAHA nä ja skoja, vad pinsam jag är.. Ååååh, vill göra så mycket fortfarande, men alla mina dagar bara flyger iväg för jag har förstört min dyngsrytm. Min säng är alldeles för bekväm... 
Idag har jag chillat. Imorgon ska jag dra mig till 3d Street Promenade och köpa lite färger och konstgrejer, och sen lite shopping om jag hinner hihihi. 
Nu; Revenge + supergod kyckling nudelsoppa med champinjoner och ägg som jag precis lagat. Den blev galet lyckad! Hej wifeyskillz!