26 februari 2018

Toro

Welcome to my LaLa Land

(null)

Idag var jag ledig, och helt ärligt var det en av dom dagarna där jag inte vill göra något. Så det blev att ligga i sängen fram till eftermiddagen och sen så gick jag och Rez till Got Sushi?, som är precis bakom vår lägenhet. 
Det blev en ganska juicy summa på kvittot, men det är okej för vi försöker att trappa ner på att äta ute så vi har bestämt att äta ute lite dyrare och färre gånger. 
Vi båda har fallit för Toro vilket är tonfisk mage    och idag provade vi på lax mage med Sevruga kaviar. Mmmm mmm mm!
Jag skulle egentligen vara ledig denna veckan men min chef ändrade sig i sista sekunden, så det blir jobb som vanligt :) 

(null)

(null)

(null)

(null)

En veckas ledighet väntas, ahhh det ska bli så skönt! 
Jag ska förhoppningsvis få iordning lägenheten på riktigt. Vi har fortfarande en hel del kvar att höra. Man hinner verkligen inte ta tag i kaoset när man jobbar. Man varken hinner eller orkar. Men nu såååå nu jäääklar ska vi få ett ordentligt rent hem. Ja tack! 
Gymmet har satt igång igen vilket är otroligt skönt. Måste bara hålla igång nu och få tillbaka den gamla rutinen. 
Jag har införskaffat mig en ny signaturdoft. Mmmmm!!! Den är helt underbar. Söt blomster doft!! 
Har även köpt en ny handkräm som jag kan ha i bilen eller väskan. Väl behövt asså. 

18 februari 2018

Ralph L

Welcome to my LaLa Land

(null)

(null)

Jobbet har verkligen tagit över mitt liv måste jag säga. Jag har inte hunnit med mycket på sista tiden då hjärnan är som mos när man kommer hem och allt man vill göra är att ligga i sängen och stirra upp i taket. 
Det har tack och lov blivit lite lugnare nu de senaste dagarna men fortfarande allt som susar runt i huvudet är jobb jobb jobb. Även på helgen då man borde kunna koppla bort och ta tag i sina egna prioriteringar. Oh well. Det lär väl bli bättre snart.
Mo’s föräldrar och syster kom från New York igår så idag har vi varit och hälsat på dom. Hans pappa jobbar på Macy’s i New York så han hade med sig en jättefin väska till mig och en tröja åt Rez. Så söt. Jag är ganska petig med väskor men den här var för söt för att ogillas haha. 
Imorgon är det frukost hos familjen, vet inte om jag pallar vara där hela dagen fram till kvällen då vi ska på middag där. Vi får seeee