Thai beef stod på menyn ikväll! Super enkelt och supergott! 

Du behöver endast; biff, vitlökssalt, svartpeppar, lime, ostronsås, soyasås, vitlöksklyftor och några gröna chilis. Glöm inte att toppa med koriander. Stek i drygt 10 min och avnjut med ris. Mmm mm mm! 
 
 

Igår drog jag hem till Lindsey för en uppfräschning av mitt hår. Jag har inte klippt mig på nästan 8 månader nu, så kände att det var dags! Kände även att jag behövde något nytt, så det blev en naturlig balayage i nyansen "Chestnut". Hon är så sjukt duktig, och jag som är så petig med mitt hår låter ingen röra mitt hår förutom hon! 

Jag fick gosa med hennes bebis Naomi, samtidigt som jag blev klippt! Sötnosen är 8 månader men oj så mycket hon kan redan! 
Är SÅÅ nöjd med mitt hår :)
Nä nu blir det att sova, måste upp om några timmar igen för att möta Eva och Mandel på gymmet. Vi planerade en resa till Vegas om drygt 2 veckor, så måste vara redo tills dess hahaha! 
 
 
 
 
 
 

Idag så sjukanmälde jag mig. Jag orkade inte gå till jobbet. Istället livade Eva upp mig med en date till The Village för lite lunch och massa skitsnack.

Vi åt på Wokcano. Därefter så tog vi oss en skinny vanilla latte på Coffee Bean och satte oss i solen och njöt. Hon höll på att lära mig hur man spelar poker, så vi satt och spelade mot varandra på Pineapple. 
Mitt i bestämde vi oss för att ta oss ett glas på Tequila grill och fortsätta spela. 
Vi avslutade vår date på David's Tea, med varsin detox istea i handen. 
Supermysigt! 
Mot kvällen möttes vi upp med hennes tränare Mandel, och så blev det ett galet gympass. Ughhh, jag är helt slut haha!  
Bra dag måste jag säga! :)