28 juni 2013

MQ Peplum

Allt och inget

Häromdagen köpte jag en topp från MQ på rean, och både jag och Narin kände att den var helt rätt, dock var den liiiiite för stor i sidan. Då sa kassörskan att XS skulle sitta helt perfekt, och att det fanns en XS i Sollentuna Centrum. Det är inte ofta jag hittar kläder som jag blir lite småkär i. Denna topp hade faktiskt en sånt där "kärlek vid första ögonkastet" känsla.
Så idag gick jag dit men den fanns inte, inte heller i en enda butik i hela Stockholm. Finns inte ens på nätet. Asså.... Blä. Är helt förkrossad nu. 
 
 
 

28 juni 2013

Clown

Allt och inget

Baksidan 

Framsidan


Hängde med Suzi idag. Bussarna strejkade idag också så det blev promenad till station och sen tåg till Helenelund. Sen hängde vi i KistaC en stund och därefter tog vi tunnelbanan till stan och åt kebabtallrik. Mums! 
Sen drog vi tillbaka till Kista och shoppade lite. Grymt. Skön dag!
Bokade även bord till på måndag. 18 pers hehe. Både jag och Suzi sörjde att Levinsky's stängt ner. Ingen mer Nachotallrik eller glassmilkshake. Buhuhuuuuu! :'( 
Nu ska jag sova för imorgon blir en tidig väckning, redan klockan 7. . . Har mycket ärenden att springa imorgon så det ska bli trevligt (eller inte).
Xoxo
 
 
 
Haft en grymt bra dag med Narin! (Ja, Naida vi tänkte på dig <3333) Vi kunde först inte hitta varandra, men sen gick det bra haha. 
Vi drog till ICA MAXI och köpte massa grejer sen drog vi hem till mig och började baka tårtan och därefter så lagade vi mat. Traditionen hålls kvar trots min flytt. Nämligen ostsås och makaroner. Mmmmums!
Efter att vår matkoma släppt lite drog vi till Stinsen och shoppade. Jag hälsade på inne på Euro Sko. Träffade Sofie och Jennica. Saknar dem! 
Shoppingen är lyckad eftersom REAN är igång hihi. Hittar massa kap, vilket är nice :)
Måste fan sluta shoppa så mycket hehehehe. Hursomhelst, jag har haft en dunderdag, imorgon (eller om några timmar) blir säkert en lika grym dag med min fina Sosso! 
Xoxo