Jag har äntligen hittat någonstans att bo! Stället är helt underbart. Det enda som saknas nu är ett kylskåp haha. 
Det känns konstigt att detta kommer bli ett ställe för mig och Tigress. Det var 2 år sen vi hade det såhär men det är uppskattat och saknat. 
Igår så mötte jag upp Aubrey vid 3rd Street och vi åt på Johnny Rockets. Älskar Johnny Rockets! 
Hon gick vilse i 45 min och vi gick om varandra i jakten på att hitta varandra så mina fötter fick blåsor på fotsulorna :( 
Nu ska jag börja packa alla mina saker så på söndag förhoppningsvis så kan jag vara känna mig inflyttad! 
 
 
 
 
Las Vegas var en grym helg, dock behövdes den avslutas lite för fort då vi behövde åka hem för födelsedagsbarnets pojkväns mamma åkte in akut på sjukhus efter en olycka. 
Har iallafall haft det grymt trevligt. Och vi fick en privat tur på hennes farbrors konstgalleri där han säljer väldigt väldigt väldigt dyr konst. Jag tror en av det dyraste där inne var ett elfenbens horn för 1.4 miljoner dollar. Det var så häftigt för han brukade sälja massvis med grejer åt Michael Jackson som kom in och pekade på allt han ville ha. En hel del av allt hade ingen sett förutom typ högheter från typ Japan och Kina. 
Veydas pappa köpte skummaste drinken åt mig. Man åt blomman i drinken och hela munnen blev helt förlamad haha. Sen skulle man klunka drinken super fort så kom känslan tillbaka efter ett tag.
Vi åkte limousine och träffade Elmo mitt i natten när vi skulle gå och leta efter Pyjamas åt mig eftersom jag klumpigt nog glömde det hemma. Spelade även beerpong för första gången, gick inte så bra hahaha!
Jag är fortfarande utmattad, även fast jag fick typ 11h sömn. Vill åka tillbaka inom snar framtid! 
 
 
 

10 juli 2015

-

Welcome to my LaLa Land

Imorgon åker vi till Las Vegas! 
Det har gått ett år sen sist jag var där så det ska bli kul.
Jag har kommit över känslan att det är faste månad. Köpt en hel del nya kläder hihihi. 
Ikväll ska jag fixa mitt hår hos Vanessa på ULTA. Det var längesen jag var hos henne men nu behövs det verkligen! 
Fick min lön igår så har lite extra cash sen. Att hitta lägenhet är ingen dans på rosor.. det är så svårt. Och allt är så dyrt. Och vi måste vara ute ur lägenheten senast den 9:e augusti. 
Jag har börjat torrborsta mina lår för celluliter och sedan en kaffeskrubb på det, och tro det eller ej men det fungerar! Igår var jag hos Aubrey och vi åt på ett jätte häftigt cafe, och sen gick vi på YOGA. Och när jag skulle dra hem så upptäcker vi att min bil har blivit bortbogserad hahah. Ja så kan det gå! 
Ville bara slänga in ett inlägg så min blogg inte dör ut.
Xoxo