30 juni 2012

Oaaah

Allt och inget

Åååååh, jag orkar inte vara sjuk. Halsen dödar mig och jag känner mig så jävla hängig. Och så ska man på bröllop om några timmar.
Fattar inte riktigt hur allt ska gå runt.
Fick iallafall lite saker gjort idag.
Handlade en present till brudgummen (eller brudgubbe som pappa säger) och sen så köpte jag en present till Lisa.
Blev lite smågrejer till mig själv också hihi.
Nä nu måste jag göra mig iordning!
xoxo
 
Det var bara några dagar efter min 19års då jag fortfarande funderade över att flytta utomlands. Så galet hur fort tiden har gått. 8 månader senare sitter jag här och har fullföljt allt som behövdes. Helt ovetandes för 8 månader sedan hur mitt liv skulle bli. Men det är väl så jag fungerar. Jag hade faktiskt aldrig trott att den här dagen skulle komma i mitt liv. Känslan av allt är sjukt mäktig.
För 8 månader sedan hade jag ett ganska kaosartat liv, trodde aldrig att vissa människor skulle försvinna ur mitt liv eller att jag ens skulle klara av gymnasiet, men nu 8 - 9 månader senare så har jag löst upp det mesta negativa och börjat på en positiv bana. Att jag orkade att klara av gymnasiet med bättre betyg än jag trodde att jag skulle få och att jag krigat mig igenom nedgångar och vinkat hejdå till dålig energi och människorna som aldrig ville försvinna. 
Jag har fått perspektiv på vilka som är mina riktiga vänner och vilka som bara finns där på kanten.
Att jag mött en människa som visat mig en positiv väg och blivit till inte bara min pojkvän utan även en riktigt riktigt god vän som är mer lik mig än någon annan. Det är som att titta på mig själv när jag tittar på honom.
Jag lyckades lämna det förflutna bakom mig, ta av mig ett smycke som höll mig kvar där, men nu inte finns med i bilden längre.
Allt jag har att säga nu är att jag är beredd och redo för vilka motgångar som helst, för innerst inne VET jag att jag kan hantera det. 
Det går bra nu, kompis det går bra nu!

28 juni 2012

LOL

Allt och inget

Drog med Nodi på en ny film som hette LOL. 
Roligt namn, och en ganska så charmig film.
Innan bion så köpte vi på oss två paket jordgubbar och satt på trappan och myste.
Dock var vi tvugna och flytta på oss då äckelduvorna höll på att bajsa precis ovanför oss.
Såååå jävla nära att de bajsade i påsen där våra jordgubbar fanns.
Det sjuka med filmen var att filmen handlade om typ sex och ett vilt tonårsliv, och 90% av biopubliken var småtjejer i åldern 12 - 15, haha.
Var precis och hämtade nästa box av One Tree Hill, så nu jävlar ska säsong 5 rulla på min skärm.
Åh, min kärlek till OTH är obeskrivlig!