Chillar på Simons balkong. Daaaaamn vilken utsikt. Och det är så varmt att golvet glöder under mina fötter när jag ställer mig upp. Det är så vackert här i Valencia. Santa Clarita ligger ungefär 30 min ifrån Santa Monica. Idag har vi fixat bankkort och konto åt mig här :)))) och tjejen som hjälpte mig var sååååå gullig. Man ville nästan krama henne. De är så hjälpsamma här! :) Igår kväll smet vi ut och tog en testdrive med hans äckligt snygga bil. Audi A6 Prestige. Jag som inte ens gillar bilar haha. Hursomhelst! Chillar ensam och svettas som en gris haha. Aja, nu ska jag sola och bli svart som en kolbit. Xoxo

Ääääääntligen framme!!! 
Kaosresa, en riktig mardrömsresa. Shit, kan inte ens börja förklara hur jobbig resan har varit hit. Istället för 15 timmar som det skulle ta så tog det oss dubbel tid att komma hit. 
Vi flög ju först från Stockholm på en resa som tog 8,5 timmar. När vi landade i Newark så såg vi direkt att planet var 3,5 timmar försenat. Så vi satte oss och åt mat i foodcourten. 
Sen blev det bara fler och fler timmar, tillsist så satt vi och väntade i ungefär 11 timmar. Somnade på stolen och vaknade, somnade om igen och vaknade. bytte plats till en ny gate, och sen ännu en till. Min macbook ville inte samarbeta med mig heller, så jävla suuuuurt!
Fyfaaaaaan säger jag bara. Tillslut vid typ 2 på natten så säger dem att flyget är inställt pga storm. GRATTIS. 
Lackade uuur. Så pappa köade till ombokningen av biljetten, och jag gick till Mcdonalds och köpte en cheeseburgarmeny. 
När jag skulle öppna min burgare upptäcker jag att någon hade tagit en stor tugga ifrån min burgare... VEM FAN ÄTER PÅ SINA KUNDERS BURGARE?!! hahahaha, jag doooooog av garv när jag såg det. Så gick och bytte ut den och fick en hel meny på köpet. Snubben i kassan kunde knappt tro sina ögon när han såg vad som hade hänt haha. 
Vi checkade iallafall in på hotell, och tog flyget vid 3. Asså folk här i USA är generellt mycket trevligare och hjälpsammare än folket i Sverige. Taxigubben var superpratglad haha, så kul.  Hursomhelst vi är framme och nu sitter jag hemma hos Simon, och alla har typ somnat. Tidig väckning imorgon. Blir till att fixa bankkort och lägenhetsagenturerna osv.
Typ bara jag och Simon som är vakna.... Men jag är fan inte trött! 
 
 
 
 
Imorgon åker jag. Eller vadå imorgon... om 5 timmar ska jag upp och göra mig iordning för avresa. Kan jag sova?
HELL NO.
Dagen har bara varit galet stressig. Jag orkar inte ens tänka om jag ska vara ärlig. Har inte ens fixat bra musik till mobilen. GRATTIS SAMIRA. Alltid ute i sista sekunden.
Magen kurrar av hunger, jag börjar bli knäpp.
Alla väskor är iallafall packade nu, så det är chill. Jag har ingen aning om vad som ligger vart. 
Nodi och Prema kom till mig och städade mitt rum, skitgulligt, men jag hittar ingenting haha. Har ringt dem och frågat vart saker och ting ligger hahha, så typiskt. 
Amal kom också över och chillade några timmar. Sharmin kom på morgonen och jag öppnade dörren i pyjamas hahah. DUKTIGT. 
Men aaah, nu är dagen kommen. Shit.... jag fattar inte. Börjar bli knäpp nu och dum i huvudet haha. Aja, det löser sig, det ordnar sig. Ja, det gör det. Det måste göra det!!! 
Jag älskar mina vänner, mina familj, min pojkvän och alla runtomkring mig. Ni är bäst, och tack för all support, jag saknar er redan. 
Det ni ger mig dagligen är värt mer än guld för mig. 
Jag vet inte vad jag ska skriva nu, det här blir förmodligen mitt sista inlägg i Sverige så. Tack för mig Sverige, vi ses! 
xoxo 
 

Redbull slushie... Mmmmmmm sååå gottt... Dock smält hahah, men tack Prema!

Jag gillar godis.... 

Mitt studentkort som är som ett CSN kort, rabatt HIHIHIHI :)))