Igår kom mitt magsår tillbaka. Tidigt på morgonen, tills nu. Och ett plus på det så har jag blivit sådär super förkyld. 
Har sovit bort 2 hela dagar. Trodde inte att det var möjligt att sova så mycket, men jag hade tydligen fel. 
Fick precis ett supergulligt mail från tjejen som jobbade i baren i lördags. Förhoppningsvis fixar hon mig massa kul jobb. 
Igår så vaknade jag supertidigt, redan klockan 8 och jag och Janelle åkte till hennes jobb. Hon fick en massage och jag beställde en facial. Så underbart, så skönt att jag somnade haha. 
Sen efter det åkte vi till ett cafe och åt. Efter det så kom jag hem och har bara legat i sängen. 
Bläää, jag vill bli frisk nu. Dessa tider är när man önskar att man bodde hemma så mamma kunde ta hand om mig haha. 
 
 
Igår hatade jag livet. I lördags så jobbade jag på en födelsedags fest i Oxnard. Var galet roligt, när jag hade jobbat klart så drog födelsedagsbarnet mig till baren och så blev det lite för mycket dricka. Spenderade natten med att spy hahaha. Illa, så hemskt illa. 
Fick iallafall grymt mycket bra material. Jag hatade mig själv lite under kvällen då jag blev förfrågad av minst 3-4 personer efter businesscards. Dum som jag är tänkte jag inte på det utan lämnade alla mina kort hemma.. En av de jag blev förfrågad av jobbar med Kevin Hart och Vin Diesel ... Tog hans information, så vi får väl se ifall han kontaktar mig! Känner mig så dum ååååh. 
Har typ dragit på mig en förkylning tror jag. Halsen gör ont och så är jag lite halvt snuvig. Blä. 
Hatar när man är sjuk och ingenting hjälper. 
 
 
Kom precis hem från gymmet. Tufft gympass, men åh så skönt det känns att vara klar. Har hittat en grym pre-workout shake som jag tycker om. "C4 med green apple", som smak. 
Har kört ben 2 dagar i rad, men idag brände det nog värst. 
Köpte ett par grymt snygga träningshandskar som är perfekta för när jag lyfter vikt på mina armdagar. Har börjat få såna där fula förhårdnader på handflatorna som gör ont och är helt torra. Så förhoppningsvis kommer dessa hjälpa bättre. Jag hade ett par förut men jag har ingen aning om vart dem är.
Hade precis ett jättebra samtal med mamma. I 30 min haha. Hon ska skicka mig mina favorit kakor som endast säljs över alla hjärtans dag. Mums! Och så ska hon skicka med min älskade Adidas hoodie som jag längtat efter och lite annat kul. 
Tänkte bara säga hej, ska hoppa in i duschen nu för jag luktar apa.
Imorgon ska jag jobba med att fotografera ett födelsedagskalas på en klubb. Har ingen aning om eventfotografering, men vi får väl se hur det går! 
Xoxo
 
Min middag igår efter lektionen. YUM!