Skolan är äntligen slut. Sitter och är mätt och belåten i Simons kök och väntar på att min tvätt ska bli klar. 
Jag hade världens tur idag också. Jag hade inte förberett ett tal, men jag gick till skolan ändå. Så när tjejen blivit klar med sitt tal så vänder läraren sig till mig och ber mig hålla mitt tal. Då säger jag att jag inte har något tal, och han ger mig en chans att bara gå upp och hitta på något för annars kommer han faila mig. 
Så jag går upp, och tänker ett tag, och så börjar jag prata om USA's överbefolkade fängelsen. Jag fick 17/20. Hahaha... där ser man.
Så jag klarade kursen, thaaank god! 
Det känns så konstigt att inte ha någon skola nu. Känner redan tomheten och hjärnan som går helt; "Jaha, vad ska man göra nu...".
Är så sugen på att shoppa... Jag och Paulina ska gå på mani-pedi spa imorgon, ååååh är så excited.
Har velat ha fina naglar och tår igen. Bra start på sommarlovet! :) 
 
CHELÅÅÅÅ! 
Ja, jag lever, knappt haha. Finalsweek är på G och plugg är mitt prio 1 just nu. Plugg och gymmet. 
Har fått en ny diet också, så har börjat en bättre matrutin nu än förut.
Har fotat en hel del den senaste tiden. Var nere vid Broadway och tog massa bilder. Har inte gjort mycket street sen jag kom hit så det var dags. Fick en hel del bra bilder vilket jag är glad över.
Sista veckan nu så det är så mycket som ska in. Mycket ska skrivas ut och mycket ska lämnas in. Åååå ska bli skönt när man inte har mycket alls att göra. 
Sen är jag tillbaka i Sverige om mindre än en månad. Ska bli skönt med lite omväxling. Saknar min fina familj och mina fina vänner. 
Resan till Bangladesh ska bli mysig också. Cant waaaait! 
Väcktes imorse av Janelle som frågade vad jag ska göra för 4th of July. Så nu planerar vi hemmafest. Poolparty och BBQ hemma hos henne. Ska bli så kul! Och så ska vi åka till Ventura County och köpa massa raketer och tomtebloss. Åh, kul start på sommaren.
Ringde även och grattade min fina Nodi på hennes dag. Önskar jag var där! 
Kommer hem snart iallafall. Yayyyy. Nä nu ska jag fortsätta plugga. 
Xoxo
 
 
Sitter på Starbucks med Jenisa och Shadman just nu. Försöker få ordning på en massa läxor. Har 3 veckor kvar av skolan, eller egentligen 2 veckor. Usch, stressen börjar välla över nu. 
Denna quarter ska jag klara mina kurser, inget trassel. 
Igår drog jag till Long Beach med William och hans kusin Eli (Elias). Vi möttes nedanför mitt hus och sen följde vi varandra till Long Beach, han i sin bil och jag i min. 
Vi köade i 50 min för att komma in på en bilshow vi pratat om i evigheter. Fick en himla massa bra bilder. Är så glad hihi. Hans kusin är en komiker. Bara han öppnar sin mun så skrattar man, för han är så oseriös som man kan vara, och han skrattar åt sina egna skämt vilket gör allt så himla mycket roligare. Har typ träningsverk i magen pga honom, haha. 
Vi åt uppe i Queen Mary, vilket är ett ENORMT skepp. 
Efter drog vi tillbaka till showen, och därefter åkte vi till Yogurtland och därefter drog vi hemåt. 
Jag packade mina saker och sen åkte jag till Rasha i Santa Clarita och hängde med mina bengaler.
 
Glömde helt bort att i torsdags så drog jag och Aubrey till ett spa i Koreatown. Asså, wow. Vilken erfarenhet. Man gick runt naken också haha. Jag kan inte förklara men det kändes som att man befann sig i Kina. Helt sjukt. Kan inte förklara men det var helt fantastiskt. Fick en helkroppsscrub/facial/schamponering/massage som varade i 70 min för 70 dollar.
Nä, nu måste jag tillbaka tillbaka till plugget. Xoxo