Natten till idag och igår sov jag 17 timmar. Jag kom hem runt 5 och däckade. Jag vaknade inte förrän klockan 11 imorse. Wow.. 
Jag hade beställt tid hos Leila för klippning. Så jag gick ner till henne och klippte. Och WOW vad nöjd jag är! 
Tillochmed Simon sa Wow, och kunde inte sluta titta på mig hahah. Då är det fan lyckat. Grymt nöjd.
Jag och Simon åkte till Escandido som ligger i närheten av San Diego, idag. Vi åkte till nån bilgrej och han skulle sätta på nåt på sin bil, så vi vart där i några timmar och sen åkte vi hem.
Därefter så drog jag till CVS och ROSS. Det blev lite shopping på ROSS. En Steve Madden väska fick följa med hem, och lite andra grejer också. Imorgon ska jag åka till 3rd street och avsluta mitt presentinköp till tisdagen.
Jag har en grym ide för tisdag (Simon fyller år) så jag ska göra något speciellt för honom! Kommer bli fett lyckat hoppas jag! HE BETTER LIKE IT annaaaaars blir jag arg! Nä men haha..
Så nu måste jag sova så jag orkar komma upp imorgon! 
Xoxo
 
 

 
I söndags var det Mors dag. Jag ville göra något fint för henne. Jag får grymt tips från Lensa att skicka blommor, så jag gör det. Och de levererades samma dag som betalningen kom in. WIHOO!
Mamma blev sur för att jag la ner så mycket pengar på henne (hon har aldrig gillat dyra presenter från oss barn, för hon känner att det är mer tanken som räknas) men hon vart superglad när hon fick blommorna!
Deras koncept är grymt då det är perfekt för folk som inte bor i närheten av sina nära och kära.
Men tyvärr så lämnades blommorna hos mina grannar och inte utanför ytterdörren som jag hade vart tydlig med. Sämst, är ganska besviken. . . Men aah, blommorna kom fram iallafall.
Xoxo 
Okej så jag dygnade... det gick ju som det gick. Jag somnade i 10 min med min lärare bakom ryggen. 
Vad som hände på natten ska vi inte ens tala om. Eller jo. Jag höll på att prata i telefon klockan halv 5 på natten, och plötsligt när jag börjar koka vatten svingar en mellanstor klump sig framför mig, i mitt ansikte. Jag backar och ser att det är en stor jävla brun spindel. Jag googlar och ser att spindeln är en ljusbrun svart änka. En giftig spindel. Jag börjar gråta och ringer Sabrina. Ja.. jag har en riktigt hemsk fobi för spindlar. Jag kan inte ens titta på en spindel på en bild utan att få rysningar. 
Så det blev ingen matlagning utan det var spindeljakt som gällde. Sen plötsligt försvann spindeln och kom inte fram. Så jag gick till skolan och sen kom jag hem och sov i några timmar.
Sen kom Simon för att hämta mig, och så går jag in i köket och ser spindeln hänga i taket igen. Jag ringer i panik till Simon och ber han komma och döda den. Eller mer jag skriker i panik åt honom att skynda sig. Och han kommer och mindre än 5 sekunder och spindeln är död. Hahaha. Helt ärligt, han är bäst.
Jag ringde Kevin först och sa att jag hade en spindel i mitt hus. Han höll på att skratta ihjäl sig. Så pinsamt.. Han lär väl berätta för alla sina kompisar nu att det bor en tjej i hans komplex som är rädd för spindlar. Hahhaa. 
Åkte till Simon och vi hängde med hans två kompisar som bor i San Diego. De drog runt halv 4 på natten och efter det så däckade jag.
 
Idag drog jag och Alvina till Northridge mall och shoppade. Fick lite grejer gjort och sen så åt vi både mat och glass och gjorde massa shopping. Folket i det där shopping stället var supertrevliga. Trevligare än vanligt faktiskt. Men det var en bra dag. Nu måste jag få lite plugg gjort! 
Xoxo