Igår så hade jag en förjävlig dag. Sprang fram och tillbaka mellan DMV och hemmet hela dagen. Sen efter det så drog jag hemåt, fixade mig och mötte upp Tina och Suzan. Vi gick till ett ställe i Brentwood för att gå på Cheesecake Factory, men de hade stängt. . . så vi bestämde oss för att åka till The Grove för att fika. 
Så vi tog bussen dit och sen tog det ett tag innan vi fick vårt bord. 
Så vi chillade ute och snackade. Sen efter ett tag fick vi vårt bord och sen satt vi där i evigheter och snackade och åt. Jag beställde en hallon choklad tryffel cheesecake och varm choklad. Mmmmm! 
Sen satt vi där i några timmar. Sen kom Simon och plockade upp oss och lämnade av alla hemma. 
Vaknade tidigt idag för att gå på ett Yoga pass! Intressant pass faktiskt. Fick även hem mina nya stövlar och shorts!! Rockade dom när jag och Moushamee åkte till Topanga och shoppade järnet. Det blev en hel del grejer, 2 klänningar, lite smycken, skor, en väska och annat smått och gott. Nöjda tjejer, som avslutade dagen på Carls Jr. 
De var kul att vi knappt kunde hitta till köpcentret först. Vi åkte fel så ja bestämde att jag skulle fråga Siri efter vägbeskrivning. Det gick ju bra ända tills Moushamee skrker "SHUTTT UPPPPP" till Siri, och så börjar Siri visa tysta beskrivningar, och de va så kul för det fick oss att komma ännu mer vilse. Hahaha så be aldrig Siri hålla tyst, för hon lyssnar på dig! 
 
Tidigare på idag så facetimeade jag med mamma och pappa ett bra tag. Väldigt spontant, och tydligen så har de fått en bröllopsförfrågan från Dubai hahah. Jag avled nästan av skratt för det var så sjukt komiskt när pappa skulle hitta på hur han skulle säga nej på bästa sätt hahah! 
Nä nu måste jag sova så jag orkar med denna dag! 
Xoxo
 
Har haft fullt upp de senaste dagarna. Har inte varit speciellt stabil, så har inte orkar blogga heller. Jag hoppas på att komma igång på riktigt snart igen, men vi får se! 
Jag har blivit sämst på att gymma.. Jag måste fan ta tag i det snart igen. Har bara haft så mycket i skolan att jag knappt orkat med mig själv haha. Fick hem min mack-maskin så nu kan jag göra massa varma mackor! Mums!! 
Invigde den igår, funkade bra utan kött i! 
Har varit upptagen med att redigera bilder på Simons bil samt plugga teori. På fredag smäller det. DÅ SKA JAG HA DET DÄR JÄVLA TILLSTÅNDET!!! Mmmm!!!
Är ledig imorgon, får inte ligga och söla i sängen som jag gjorde idag... ska vara mer produktiv, eller jag måste vara mer produktiv så jag kan göra min läxa för fredag. 
Jag kollade precis upp hur jag tar mig till DMV på fredag. Ingen aning. . . kommer nog sluta med att jag tar taxi haha. 
Det är sjukt hur så mycket förändrats på ett år. För ett år så var jag inte ens här, och nu är jag här i L.A. Sitter och äter pasta i min lägenhet i hjärtat av West LA. Jag har en skola som förväntar att jag ska dyka upp varje vecka. Jag studerar och lär mig nya saker i ämnet och branschen som jag är intresserad av att följa och jobba i. Jag har en extrafamilj som jag kan vända mig till om jag behöver, fantastiska nya vänner, roliga chattar i telefonen att vakna upp till, solsken utanför mitt fönster och massa annat kul! Det är häftigt att så mycket händer på så kort tid och ibland nyper jag mig själv lite i armen för att se att jag faktiskt är här där jag är och inte drömmer. Men jag kan säga att jag är vaken i min dröm haha. 
Visst finns det upp och ner dagar, dagar då jag inte vill gå upp ur sängen men för det mesta så är det bra!