Jag tål inte känslan som kryper fram sakta, sakta. Försöker jag putta bort den så kommer den allt närmare. Förstår du inte när jag säger att jag är rädd? Jag är vettskrämd. Jag vill varken se, varken höra. Men något säger mig att jag behöver dig. Jag behöver dig mer än någon annan. Vi behöver varandra. Jag tål inte känslan som får mitt hjärta att poppa upp och ner som popcornen i micron. Nej. Jag väljer att skydda mig själv, bygger en barriär som gör att du utesluts. Vill inte känna, vill inte veta, vill inte falla. Ta inte ett steg för nära, jag vill inte komma till den punkten att jag tappar fotfästet. Förstår du inte att det gör ont? Jag förstår mig inte på varför jag inte släpper in dig när jag vet att allt du vill mig är gott, och inget ont. Jag vill inte falla, för vem vet om du plockar upp mig? Du förtjänar det bästa, men är jag verkligen den? Fina vackra människa. Varför kan jag inte låta mig falla vid dina fötter? Varför låter jag dig inte plocka upp mig och hålla om mig? Varför backar jag från dig? Vad vill jag? Vad vill du? Låt mig vara, eller spring efter mig och släpp inte. Vad du än gör, släpp inte. Tiden har rusat förbi, jag försöker glömma, men det går inte. Såren är fortfarande färska. På något sätt påskyndas jag att glömma, men jag behöver min tid att ta mig igenom detta ensam, precis som alla de andra gångerna du lämnat mig och jag kommit upp på mina egna ben.

Varför puttar du bort det bara, när du vet att du förtjänar det bästa? Varför låter du inte någon komma nära inpå igen. Kommer jag någonsin att kunna älska igen? Kommer känslor för någon annan någonsin att kännas igen? Inte på samma sätt, nej. Men försöker man så lyckas man. Jag vill inte försöka. det är det som är problemet. Du förtjänar inte detta, du förtjänar något bättre än en trasig själ. Ge upp, eller stanna kvar. Förlåt.

Ibland, ibland, ibland. Ibland önskar jag mig en ny chans att starta om allt på nytt. Men Samira, ingenting är ännu försent. You can do it. I know you can.

 

Kvällar är alltid mer tillfredställande för mitt psyke än vad dagarna är. Kvällarna är så mycket mer lugnare och tystare haha. Alla sover och klockan är snart 3.

Men eftersom dumma jag ska vakna klockan halv 4 på eftermiddagen så kan jag inte sova heller. Dumma mig.

Legat och kollat på VD och blivit trött på mig själv att jag aldrig kan hålla det jag säger. Jag ska ju träna men inget händer. Orkar inte vara jag ibland asså.

Imorgon har jag något gruppmöte att gå på till 4. Undra hur det kommer vara, och om jag känner någon.

Ska sätta igång med sortering av kläder, eller man kanske bör fixa det imorgon.

Halva lovet har redan gått och jag har inte gjort ett piss ännu känns det som. Har iallafall fått mitt Sl-kort uppdaterat så nu har jag ett pluskort! Tack Rudbeck!

Aja, nu blir det hejdå bloggen och heeeeej städning eller heeeeej sängen!

ciaoooociaaaoooo


28 februari 2012

Shoo bre

Film/Musik

Okej filmen var inte SÅ KASS som alla sa. Den var faktiskt HELT OK.
Och de roliga var att jag och Suzi satt bredvid snubben i filmen igår, utan att veta. Inte värsta grejen men kul haha.
Hursomhelst. Jag är så seeeeg idag. Kul tjej som vaknar klockan halv 4... bio var helt oplanerat, men skönt att det blev av iallafall.
Kista har blivit mitt och Suzis nya hem haha. näe men aaaa.
Ska kolla VD idag för de gjorde jag inte igår. HÄHÄHÄHÄHÄ. Sen ska jag börja fixa iordning mina kläder så vi kan slänga min byrå sen...och bygga ihop den nya!
WIHOOOO.
heido

Hallehallååå!
Sockerkicken från påsen godis jag precis ätit har börjat verka haha.
Har haft en god och rolig dag, myspys till max med min fina Suzy.
Kändes som att jag hälsade på hela världen idag, vart jag än gick blev det att hälsa på människor.
Fett random, men kul.
Vi åt på Levinsky's igen. Mmmmmm, Nachotallrik. Yum!
Sen gick vi och kollade biofilmer och efter det så drog vi till ett vattenpipaställe och drack mynta-te och rökte och snackade massa skit.
Så jävla nice, älskar den där tjejen asså. Så himla sjuk och rolig att umgås med.
Vi planerade en resa som skulle skett nu i veckan men den sket ju sig efter ett tag. Vi får skjuta fram den :)
Sen satte vi oss på Waynes och fikade lite. Imorgon måste jag dra till gymmet asså. Inte okej. Ska stanna där tills jag inte orkar leva mer hahaha.
Näe men fan, jag har lovat mig själv. Måste bara hitta mitt gymband så att jag kommer in.
Får pumpa bra musik i öronen. Ska se om jag pallar simma också.... men orka ensam....egentligen...men aja, mina bebisar i mina öron får hålla igång mig.
BÄSTA. A.
Nu måste ja fan städa mitt rum eller nåt... nej vänta... ja ska glo Vampire Diaries!
HIHIH.
Btw. Ansökningsavgiften till SMC är klar nu. WIHOOOO. Imorgon vill jag köpa converse. A. HEJDÅÅÅÅÅÅ.