Har kört Simons bil nu i några dagar. Älskar den.
Killen på The coffee Bean kallade mig tjock precis. 
Lördags va en upplevelse. Jag och Janelle åkte och volontärarbetade till på Ronald Mcdonald huset. Fixade mat och lekte med barnen. Det var så häftigt men samtidigt sorgligt. Dessa barn lider av livshotande sjukdomar, och dom är så små. Alla hade en hjärtpump maskin, och några av barnen led av cancer, leukemi, ambuterade ben och armar. Så synd. Men det fick mig att uppskatta livet så mycket mer. 
Sen åt vi på Yoghurtland. Köpte världens finaste läppstift på Sephora. Det är typ plommonfärgat, så fint. Slänger upp en bild sen. Åh! 
Igår så hade vi grupprojekt och en tjej hade exakt samma bakgrundsbild på mobilen som mig, och en yorkie. Så jävla sjukt haha. Bfff!!! Skoja, haha. 
Nä nu måste jag springa till lektionen. Förresten, jag rockar mina nya Adidas kicks idag. Mmm mmm mm! 
 
Enda lediga dagen idag spenderades på lite olika ställen. 
Sov ut ordentligt och sen så fixade jag brunch till mig själv. 
Tog Tigress ut på promenad, men när jag skulle nerför hissen så började min äldre granne prata med mig. Hon är tokig i sin perser/dollface katt Charlie. Hon förälskade sig i Tigress så vi stod och pratade ett bra tag. När vi skiljdes åt så såg jag killen från FedEx komma. Vi har blivit kompisar då han alltid levererar paket till mig. Tigress gillar inte honom av nån konstig anledning. 
Därefter drog jag till 3rd Street och handlade massa gott på Sephora. Så mycket gott att jag kvalificerade till att bli VIP medlem. Så nu har jag ett silver aluminium kort haha.... 
Tydligen pga mitt äppelhalsband så ser jag ut som en lärare (citerat en gravid kvinna inne på sephora)
Efter 3rd drog jag till tjejen vars bil jag backade in i för några månader sen. Hon är sååååå cool! Hon är en skådespelerska som varit med i bl.a. OC,CSI,Spartacus etc. Helt jordnära tjej. Lekte typ dum att ja inte visste nåt om henne. 
Sen efter det så drog ja till gymmet. Leg-daaaaaaay. Blahhhhh 
Sorglig dag då jag stötte på Rick. Husets manager. Älskar honom för han är alltid så glad och hjälpsam och känner alla i huset personligen och alla känner honom. Vi pratade och han sa att han har något att berätta för mig. Eftersom vi fått en ny ägare här på Club Brentwood så har Rick förlorat sitt jobb. Imorgon lämnar han in sina nycklar och avsäger sin plats till enny manager. Usch, det var så jobbigt att se honom så nere, men vad ska man göra. Han kommer alltid förbli min favorit manager:)
 
Hej inget filter. Xoxo