(null)

(null)

(null)

(null)

Det har varit en skum ledig dag idag... 
Vaknade och gjorde mig iordning för att åka till trafik tingsrätten. Jag är redan sen, så går igenom väskkontrollen och stöter på Simon (mitt ex) och hans tjej... vad är oddsen liksom? 
Skumt ställe och så random haha. Hursomhelst så var jag inte sen, tiden hade förflyttats till 1:30, istället för 1. 
Min polis dök tyvärr upp... 90% av fallen dyker dom inte upp, men idag hade han 4 som han hade gett bot till där. Ugh.
Polisen var inte världens trevligaste heller.. men fick iallafall boten reducerat från $200 ner till $156. Fortfarande galet saftigt men bättre än inget. 
Åkte hem efteråt, skulle egentligen jobbat med Shervin idag men pågrund av försening på rättegången så sköt vi fram det till tisdag. 
När jag kom hem fixade jag ihop en banans cream pie, men av någon anledning så var den inte lika fluffig som vanligt.. vet inte vad som gick snett :(  Men god blev den!! Jobbade resterande kvällen med att lägga ihop Alizey’s slideshow till hennes 1års fest på lördag. Så sjukt att hon fyller 1... 
Nu blir det läggdags för min del, jobb imorgon. Ugh 

29 november 2018

Family

Welcome to my LaLa Land

(null)

Idag var en icke så rolig dag på jobbet.. chefen var på surt humör så det gjorde ju automatiskt hela min dag åt helvete... hela huset var tjurigt, allt från chefen till hennes man och systerdotter. Och sen klagar hon på att alla är tjuriga fast det är hon som skapar oväder i hemmet. Ugh.
Imorgon är jag iallafall ledig, så då kan man samla på krafterna lite. 
Jag ska på "rättegång" för min cellphone ticket som jag fick för några månader sen. Jag hoppas att inte polisen är där, då blir det jobbigt... förhoppningsvis skiter han i att dyka upp, men man vet aldrig. 
Efter jobbet så drog vi hem till svärisarna på middag och Farhanas svärisar kom från New York så det blev en ordentlig festlig måltid! 
Nu ligger man hemma i soffan helt proppmätt haha. Baby is happy! 
(null)

Igår så jobbade jag in några extra timmar med min chef. Vi julpyntade hennes hem, men först transporterade vi alla julgrejer från hennes förråd till hennes hem. Sen tog vi bort allt det icke juliga hon har (hon har otroligt mycket smågrejer) och bytte ut allt mot allt julpynt. Det blev en lång men effektiv dag. 
Sen mötte jag Rez, Jasmine, Derek och Deisha på Chilli’s för middag. 
Idag blev det lite söndags städning och sen åt vi middag på The Great Wall med familjen. Mysigt kinesiskt ställe som tydligen funnits där sen Rez var 4-5 år! 
Imorgon är det jobb igen. Det hade varit nice med en extra ledig dag, men det är okej, måste passa på att tjäna lite extra pengar! :)