29 mars 2014

popopopop

Allt och inget

Djävulsveckan är äntligen över och nu är det SPRINGBREAAAAAAK som gäller! Wow, jag känner mig typ handikappad. Inga mer läxor på en vecka. Nu är man liksom ledig. Har nästan glömt bort hur det är att vara ledig. Haha.
Dock väntar det 3 1/2 månads ledighet efter denna quarter. Lite resande blir det också. Ska bli kul! 
Fick A+ på min final i postproduction. Robot serien blev en succe. Alla mina betyg fick ett bra slut också, jag som trodde jag skulle faila på det mesta.
Kände precis en till jordbävning. Uschhhh.
Imorgon så ska springbreak'et firas och avnjutas på kvällen på antingen Standard eller Broadway Bar. 
Ska bli kul, och resten av veckan är lite otydlig men något kul ska jag iallafall hitta på. 
Nu ska jag laga mat och lägga mig till rätta i soffan för lite Vampire Diaries och Netflix.
Happy friday!! 
Xoxo
 
Detta land börjar bli ganska korrupt för mig. Igår blev min "integritet" ifråntagen från mig när 3 stora poliser sökte igenom min bil och kroppsvisiterade mig detaljerat på en parkeringsplats med miljoner ögon som stirrade, utan anledning. De ifrågasatte ifall jag hade bomber eller vapen i bilen. SJÄLVKLART säger man ju ja till det som den terrorist jag är. . Idioti.
Jag kände mig som en kriminell, och hur de fick mig att känna mig så liten. Och när hela min kropp började skaka för att jag var så rädd och tårarna började rinna längs mina kinder så skrek dom åt mig "att sluta gråta". Har aldrig känt såhär i hela mitt liv. Usch. Varför de valde att hoppa på mig var för att jag inte stannade helt vid en stoppskylt. 
Såna där äckliga människor förstör för alla bra poliser där ute som faktiskt gör ett BRA jobb.
BARA för att du bär en uniform och en polisbricka så tror du att du äger hela världen och kan göra vad fan du vill. Aja, nog med det! Utöver det så har jag haft en bra helg. 
Då Simon fortfarande är i Bangladesh så firade vi vår dag på distans. Han hade sagt åt sin syster att fixa en nallebjörn åt mig då jag aldrig fått en nalle av någon. Så när jag kom hem efter incidenten så satt nallen på Simons säng, hållandes i en bukett med röda tulpaner, en presentpåse med massvis av godis (han hade sagt choklad men Jenisa vet att jag älskar surt godis så haha) och ett fint kort. Det var så fint, hade verkligen inte förväntat mig det haha! 
Sen gjorde vi oss iordning och sen bar det av till Raha's bröllop. Jättefint bröllop, och hela gruppen var samlad. Allt från Shadman till Rasha, Saad och Shabab. Och resten av SCV gänget! Så det var kul! 
Efter bröllopet så drog vi alla tillbaka till The Chowdhury Residence och hängde. Jag, Alvina, Saad, Shabab och Shadman drog ut en sväng och kom hem med skräpmat. Mums! När vi kom hem däckade jag och Alvina. 
Imorse väckte Rasha mig och vi alla drog till Eggs N Things och åt frukost. Mums!
Efteråt så drog jag hem till Rasha och så pluggade vi lite. 
Nu är jag supersugen på en icecream-shake från Jack in the box. Ska åka iväg och köpa en! 
Xoxo
 
Har totalt gosat ner mig i soffan med min älskade fluffboll, en enorm tallrik mumsig mat och Vampire Diaries! Hon är så mysig, och hennes små håriga tassar är to-die-for! Älskar hur hon morrar åt någonting utanför min ytterdörr, sen så springer hon och hoppar upp i min famn och fortsätter morra. Som att hon försöker säga "kom inte nära henne eller så biter jag dig!!!" haha. Och nu ligger hon och sover på mina fötter.
Åkte till Ralphs och köpte grillad kyckling, potatismos, salladgrejer och lite annat och så åkte jag hem och lagade en god fredagsmiddag. Skämde bort mig själv lite, inget fel med det! 
Fixade även en spn där "matta"att lägga inuti mitt skåp då allt blir så mycket fräschare med hjälp av den. Blev en hel massa pyssel att få dit den och så men så värt det! 
Nu väntar jag en jävligt hektisk vecka.. bröllop imorgon, och sen söndag, måndag blir det pluggdag och tisdag avslutar jag två lektioner. Onsdag förberedelse inför torsdagens sista lektion och sen fredag är sista lektionen där också. Bläääää. Har så jävla mycket att göraaaaa. . . Ughhhh. Jag har varit så tankspridd på sistonde. 
Idag pratade jag med Simon över telefon och han har typ lurat mig hela dagen att imorgon (idag) är vår "anniversary", och naiv som jag är trodde jag ju på honom så vid klockan 12 så sa jag "Happy Anniversary!!!" Och han svarade "Vår dag är imorgon hahahahahahaha, ville bara se ifall du kom ihåg!!" Jag är fett borta hahaha. Aja...
Nu måste jag hoppa in i duschen och sen packa ihop mina grejer och sen sova. 
Xoxo