Kom precis hem från bion. Ska upp och jobba om 5 timmar, men vad gör det? Filmen var grym!!
Imorse gjorde jag banan protein pannkakor. Åh så goda de blev. Notera att jag inte är ett fan av pannkakor. Endast mammas pannkakor är mums, men dessa var ljuvliga!! 
Allt som behövdes var 2 ägg, en banan och sen en skopa Syntha-6 choklad milkshake pulver. Yummy!! 
Klänningsjakten har lagts på is för tillfället. Insåg att det nog är både säkrare och effektivare att kunna se och känna på den så man vet exakt vad man får. Online bilder brukar ju vara lite missledande ibland. 
Vi var och kollade lokaler häromdagen. Nu har vi iallafall bestämt runtomkring när vi ska göra bröllopet här i Californien. Det kommer bli antingen den 23e December eller någonstans i november!! 
Hur som helst, nu blir det läggdags från min sida! :) Oj, så längesen! 
Jag tror min blogg börjar lida mot sitt slut. Jag har för många bollar i luften för att hålla den levande för tillfället. Känns som att livet har tagit över det mesta fritid jag har för tillfället. 
Ger grovt cred till de som lyckas hålla sin blogg levande samtidigt som de hinner med massvis med andra saker. 
Hursomhelst, jag har börjat kolla efter ett nytt jobb nu. Nu när semestern av basket och ishockey är slut så finns det inte så mycket jobb att göra, så timmarna har klippts till hälften. Väldigt synd då jag trivdes väldigt bra. 
Men det är inte hela världen! :) 
Förra veckan njöt jag och Rez av en liten mini vacation till San Diego. Spontant men vem har sagt att spontant inte är något positivt hehe! 
Han hade bokat ett jättefint hotellrum på 24:e våningen, med massa fönster som man kunde klättra upp och sitta i, en liten hall och ett jättefint badrum med bubbelbadkar.
Vi åt grekiskt på kvällen och på morgonen dagen efter tog vi oss till stranden i Ocean View och njöt av vår dag. Därefter gick vi och hälsade på min vän jag hade lärt känna från Art Institute i Santa Monica. Tror inte jag sett Isaac på 2 år nu. Helt underbart, och han skrek till som värsta tjejen och studdsade som en studdsboll när han fick syn på mig hahah! 
Jag har äntligen hittat min dröm bröllops outfit. ÄNTLIGEN. Det är så svårt att hitta något som är helt perfekt i pris också, men denna gång! YAAAAAS! 
Veckan innan detta så tog Rez med mig till Kobe Bryants sista match. Jättefin stämning, folk var ledsna men ändå glada. Är ingen sport entusiast, men Lakers matcher brukar vara något man vill hänga i julgranen :)
Sen har jag hängt med vänner nu när jobbet tillåter mer fritid. Hookah, Ramen, nagelfix. You name it!