25 november 2013

-

Welcome to my LaLa Land

Igår var jag på middag med min pappas kusin och hennes son (min syssling). Åkte och plockade upp dem och så drog vi till en Mexikans restaurang. Wow, maten var ren mun-orgasm hahah. 
Har inte varit så förtjust i mexikansk mat men detta var riktigt gott! De tände eld på maten med hjälp av tequila.
Sen beställde vi godaste efterrätten, friterad tårt-glass. Mmm mm mm! 
Sen åkte jag hem och däckade. Och idag har jag bara råpluggat och lagat mat haha. Hej livet innan finals men snart har jag ett efterlängtat 4 veckors lov! 
För några dagar sen hade jag ren panik. Jag trodde att jag hade tappat bort mitt pass. Wow.. kul känsla (inte!). Hittade mitt pass efter 3 timmars letande UNDER MIN XBOX... 
Fick ett jobberbjudande för några dagar sen som handlade om ett fotojobb på LAX för 800dollar. 34 headshots av läkare från olika ställen i USA på 2 timmar. Jobbet skulle vara samma dag och tid som jag ska resa. Wow, vart så sur när jag tackade nej haha..Aja, kommer väl fler tillfällen.
Xoxo
 
 

22 november 2013

=)

Welcome to my LaLa Land

Idag var en bra dag. Jag älskar min View-Camera lektion, speciellt läraren. Hon är så söt och rolig! 
Vi presenterade våra artist-statements och sen så gick vi på äventyr. Jag, Eloy och Jonathan checkade ut varsin kamera och sen så gick vi till olika klassrum och fotograferade. Rektorn (The Dean) behövde bilder till skolans hemsida så vi behövde ta bilderna till den. Var faktiskt roligare än man trodde och alla var så positiva till det. 
Var kul att se hur det ser ut i andras klassrum när man inte har lektion. Speciellt the Culinary students. Har aldrig varit där så det var ganska spännande! 
Åkte förbi Taco Bell och plockade upp lunch och sen åkte jag hem och störde mamma på facetime. HIhi
Thanksgiving är nu på torsdag vilket också betyder BLACK FRIIIIDAAAAY! Shopping från 12 på natten till 6 på morgonen. YIIHAAA! 
 

21 november 2013

mOOOO

Welcome to my LaLa Land

Det är ju lite tragiskt hur dålig jag blivit på att blogga.. haha
Visst är inte detta "mitt liv" men det var en del av min rutin att skriva. Mycket har skett på senaste tiden och jag har försökt att hålla mig borta från datorn. (Min blogg-app på mobilen är kass..) 
Så nu ska jag inte säga "Jaaa, jag ska uppdatera varje dag, jag lovar" för jag gillar inte att lova något jag inte kan hålla. 
Jag har haft fullt upp i skolan och "privatlivet" eller vad man kallar det. Kan nog inte rada upp allt på en gång men tänkte lägga upp lite av bilderna så kanske de "talar lite för sig själv". Eller nåt. 
Vet inte ens varför jag är vaken just nu. . . ska upp till skolan om 4 timmar. FY PÅ MIG. 
Det är ändå ganska trevligt att se efter sisådär 17 dagar att folk fortfarande klickar in på mig. Heheheh. 
Och, Danne. Jag saknar dig också! Och Sophie (om det nu är så du heter) så mår jag bättre vilket nuförtiden än vad jag gjorde för några år sedan vilket gör att jag ser gladare och lyckligare ut hehehe :) 
Xoxo