Pallade inte skriva igår. Var helt död efter gymmet. Drog hem till Mitchel med Simon och Mike ett tag efter och tittade på Top Gear (TRÅKIIIIGT) och efter det så drog vi hem och jag hade en depressionskväll då jag längtade hem, och sen ville jag sova, så däckade tidigt haha.
Men idag har jag haft en riktigt skön dag med Simons mamma. 
Från 10 - 5 på eftermiddagen har vi varit ute och shoppat. Eller hon shoppade och jag hjälpte till. 
Hon köpte upp hela shoppingcentret men det var så himla kul att hänga med henne en hel dag. 
Hennes historier är verkligen to die for, haha.
Hon köpte ett mobilskal åt sig själv och sen fick jag också ett, så himla gullig!
Älskar när hon bossade runt mannen inne på Macy's för att plocka ner massa saker och han va tvungen att springa kors och tvärs för att hitta det hon ville ha hahah.
Sen avslutade vi allt med att äta på Menchies (frozen youghurt som man gör själv).
Lyckad dag!!  :) 
Nu ropar Simon och gymmet på mig så xoxo
 
Okej, jag har sovit över hos Alvina 2 dagar i rad nu. Har varit riktigt sköna dagar. Innebar lite shopping, massa kul, besök på hennes college ( COC ) spana efter snygga folk, ätit morotscupcake, Wing-stop och massa annat kul. Bildbomben är för Thanksgiving blandat med de senaste dagarnas bravader! Wiiiihoooo! 

Jag har varit superseg och upptagen de senaste dagarna så har inte hunnit uppdatera bloggen. 
Sist jag skrev så hade jag en otursdag. Gissa vad som hände mer? Mitt ID-kort som jag använt här blev konfiskerat på exakt samma ställe som jag firade min 20års dag... Har nog inte varit så arg på länge, men jag ska få ett nytt snart.
På onsdagen så åker jag och Shadman, Simons mamma och Shadmans mamma hem till en av sina släktingar som köpt ett nytt hus. Vi hänger där några timmar, sen drar vi till CPK (Californian Pizza Kitchen) och äter middag. Jag tog en pastatallrik, Mmmm så gott!!! Därefter så drar alla ungdomar hem till Jenisa och vi är uppe till 7 på morgonen. Så mysigt, jag älskar verkligen stunder som detta.
Så på torsdagen så är det Thanksgiving, så på kvällen så åker vi hem till Rasha och äter. Så himla god mat, och jag älskar stämningen. Rasha, hennes mamma och kusin hade lagat mat sen dagen innan. Så sjukt duktig! 
Sen hade vi en stund där alla ungdomar skulle säga vad dom var tacksamma över. Så fint! 
Sen efter Rasha's hus så drog jag och Jenisa hem och bytte om, och sen drog vi iväg till The mall, och shoppade.
Saad, Navid och Sanji kom senare. Fick faktiskt väldigt fina grejer med mig hem. Ett par stövlar och en jacka från Hollister iallafall. Jackan dog jag för, älskar den! 
Kändes så sjukt att man var och handlade mitt i natten haha. Vi var klara med vår shopping vid typ 04.30 hahaha. Så sjukt. Enda gången jag handlat på natten faktiskt...såg så himla mycket folk som handlade i sin pyjamas och sina mjukistofflor hahaha. 
Sen dagen efter så var jag med Simon, Janelle, Bryan och Mitchel hela dagen. Mitchel's hund har dött så han var ledsen :( Stackarn.
Vi drog och åt på ett ställe där tjejerna klär sig i kort kjol och tröja där man ser tjejens bröst... mmmm, mys. 
Sen tittade vi på James Bond, jag somnade. Värdelös film -.- 
Nu väntar jag på Alvina, ska sova hos henne, så lägger upp bilder sen i en bomb!
XOXO