Igår tog jag min examen från Art Institute! Det var så häftigt! Alla var så taggade, sen så får vi sätta oss och showen startar.
Sen så ställer alla sig i kö och får gå upp på scenen efter att ens namn ropas upp. Det var som på film! 
Efteråt så gick jag och mamma, pappa och Samin runt i Hollywood och kollade runt. Och sen så åt vi lunch på Mcdonalds innan vi drog till Bed Bath Beyond och köpte en madrass så pappa kan sova mer bekvämt. 
Idag gick jag och pappa till Social Security Office och fixade ett åt mig. Jag passade på att gå till jobbet efter och lämna in lite papper, och Tigress fick följa med. Alla dog för henne hahah!
Sen drog vi alla till Topanga Mall och handlade och åt. Samin och jag gick runt ensamma och mamma och pappa gick någon annanstans. Det var trevligt att få hänga med min bror.
Jag är så tröttttttt! 
Ska ta och vila lite, och imorgon ska vi gå och titta på lägenheter! Det är så sjukt hur familjen är här. Helt underbar känsla dock! 
 
 
 

10 juni 2015

-

Welcome to my LaLa Land

Jobben (inte jobbet) går grymt bra! Hade min första dag på båda ställena igår, och oj vad positivt hela dagen kändes. 
Jobbar som redigerare på SwakDesigns bara 7 min hemifrån. Och sen efter jobbet så åkte jag till Santa Clarita och jobbade med Michael Anthony. Han är en av mina favorit fotografer. Vi packade ihop alla saker vi behövde, och i den 38 gradiga värmen så satte vi oss i hans bil och åkte till Union Station i Downtown LA.
Vi mötte upp det förlovade paret, och så fotograferade vi dem i hettan.
Lägenhets letandet har tagit sig till det mer seriösa. Jag hoppas jag hittar ett bra ställe som inte kostar en förmögenhet. Och inte allt för långt bort från jobbet. Tufft det där..
 
 
 
Färgade precis om håret till ännu rödare. Jag tror jag håller på och bli knäpp. Energi-nivån är i botten och allt jag gör är att sova och rulla tummarna. Saker blir nog bättre när jag börjar jobba, men vi får väl se. 
Facetime'ade med mamma och pappa idag. De kommer ju hit snart! 
Igår köpte jag en drömfångare på Walgreens. Den är så vacker.