(null)

(null)

(null)

Såklart så har man dragit på sig en förkylning... kul. Började känna av halsen påväg hem från jobbet och nu har jag blivit stormförkyld. Ugh
Idag har jag och Joseph jobbat i Christianas trädgård. Vi planterade, satte upp alla utemöbler och gjorde det allmänt rent och fint för hennes påskfest som hon ska ha i helgen.
När jag kom hem så blev det att tvätta kläder och sen iväg för att äta Pho. 
Det är typ tradition att äta det när nån av oss blir förkylda. 
Efter middag så åkte vi och handlade massa medicin och nu är man hemma igen, nerbäddad. Ughhh hatar att vara sjuk. Skönt att man är ledig i två dagar, ska försöka kriga mig igenom :(
(null)

(null)

Alex & Ani har precis öppnat här så jag kunde inte låta bli att köpa Rez’s mammas present härifrån. Hon ska få sin present imorgon, så förhoppningsvis så kommer hon gilla dom lika mycket som vi gjorde!! :) 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Imorse så åkte jag och Rez och träffade våran skatteåterbärings kille. Han var jättetrevlig och förhoppningsvis kommer han fixa en positiv återbäring till oss.
Därefter åkte vi till Panini Café och åt lunch. Vi passade på att njuta ute på deras uteservering vilket var mysigt. Längesen vi fick chans att spendera ihop såhär mitt i veckan! Vi gick till Topanga Mall efter lunch och fjantade oss i olika butiker. Vi stannade inne på Alex & Ani’s och köpte en födelsedagspresent åt Rez mamma som fyller år imorgon.
Vet inte varför men vi båda kände oss så otroligt trötta så vi åkte hem och tog en powernap innan middag. 
Vi mötte familjen på Kickin Kasian för middag och bebisgos. Jag tror vi båda dragit på oss en förkylning eller mer att den är påväg, så preppade oss båda med en stor kopp citroningefära te. Mmmm!!! 
En väldigt produktiv ledig dag måste jag säga! :)