(null)

(null)

(null)

(null)

I lördags firade vi Jenisa och Feemi’s födelsedag. De inkluderade mig också vilket var jättefint. 
Vi alla klädde ut oss, och jag var en ananas, haha. Alla hade jätteroliga outfits! Jenisa var en mumier, Alvina, Rasha, Anmita och Aaliya var powerpuff pinglorna och professorn, Feemi var Sia, Simon och hans tjej var Minions, Moureen var Harry Potter och Auntika var Dumbo. Så himla kul! 
Det blev massa mat och snacks, piñata och annat roligt. Efter festen och alla hade gått hem satt jag, Jenisa och Duz kvar och snackade om allt mellan liv och död fram till klockan 4 på morgonen. Sen var det dags ATG kämpa sig hemåt. Skönt med ingen trafik iallafall :) 
(null)

(null)

(null)

(null)

I finally did it!!!! Jag klippte av mitt hår. Nästan 60 cm blev det (56cm mer exakt)! Trodde aldrig att jag skulle våga. 
Lindsey är en ängel, så otroligt begåvad! 
Jag litar inte på någon med mitt hår förutom henne, och wow, jag är så otroligt nöjd! 
New age, new hair. Me likeyyyyyy

16 oktober 2018

Ulta

Welcome to my LaLa Land

(null)

(null)

(null)

Himla lång tid sen jag köpte smink, så idag bestämde jag mig för att ta mig in på ULTA för att fylla på med lite kul. Jag hade även en 20% rabatt kupong som går ut på fredag, så kände att man var tvungen att utnyttja erbjudandet. Plockade även upp min födelsedagspresent från dom som var en mascara från Lancomê. 
Jag är supertaggad för att prova Stila’s glitter shadows! Min personliga favorit är Kitten Karma! Sen har jag hört otroligt bra om vattenmelon masken, den ska bli intressant att prova nu när hösten är här och man blir lite extra torr! :)