Sista praktikdagen var idag. Så imorgon är jag ledig! Studenten närmar siiiig. Bara nästa vecka kvar och sen veckan efter på tisdagen så springer vi uuuut!
Har försökt kolla väderprognosen för 12 juni, men får inte riktigt något klart svar, aja det visar sig väl!
Idag var en kul dag. Mathilda var tillbaka på praktiken så det var trevligt!
Sen kom Anna förbi och ställde massa frågor om mina framtidsplaner och hur jag tyckt att mediaprogrammet har varit osv osv. Som tack fick jag och Mathilda en varsin låda choklad. Mmm!
Snällt.
Sen packade vi ihop våra saker och gick till 7 eleven och köpte en god varm macka. Omg, vad den är goood!
Sen rullade vi till Alvik och plockades upp av Jannis.
Sen iväg i spöregnet till Upplands Väsby och fotografera på en hästgård ägd av de som äger Hemköp, Willys , Prisextra och allt vad dem kedjorna heter. Bengt intervjuade en OS mästarinna och Jannis fotograferade.
När jag gick in i stallet fick jag nostalgikänslor. Fan vad jag hatar att jag slutade rida. Hästar är så otroligt vackra varelser, och låter en häst dig komma nära så är det en riktig välsignelse.
5 år , damn vad jag älskade att gå till stallet. Att rida är en riktig frihetskänsla. Nån dag ska jag ta mig upp i sadeln igen. Nån dag. Men efter att jag bröt armbågen så är jag rädd. Måste seriöst få bort min rädsla... someday.
Sen när vi var klara på stallet så fick jag skjuts till tunnelbanan. Jannis ska tydligen komma på vår student! Kul!
Sen iväg till Study Abroad. Pallade inte vänta i regnet så gick in. Tjejen som hjälpte mig från början är tydligen gravid nu haha. Kul ju!
Fick lite nyttiga tips på mötet iallafall. Träffade Gio och hans kompis där också. Sen hängde vi ett tag i stan, de skulle köpa present, sen taggade vi hemåt. Seriöst, jag var helt sluuuuut i kroppen. Shit vad slut, haha. Känner mig helt hängig nu. Dock är jag ledig imorgon, wihoooo.
Damn, måste seriöst börja gymma snart igen. Shit längesen nu.
Måste fan gå imorgon, börjar få fet ångest.
Aja, xoxo. Nu blir det OTH!

Trött chey!
Har varit en lång men bra dag. Hann med mycket iallafall, skönt.
Jag kom i tid iallafall, tack och lov.
Idag var näst sista dagen på praktiken (om inte jag är hemma imorgon, för då var det sista dagen).
Började med att produktfotografera grejer som Jannis skulle ha på sin hemsida.
Sen sysslade jag med redigering typ hela dagen. Lärde mig nya trix på photoshop. Blev faktiskt riktigt snygga bilder. Jannis blev nöjd iallafall och det är det viktigaste!
Såg att mina bilder från kyrkan jag fotade i, kommit upp på Rudbecks hemsida
nu. Bättre sent än aldrig. Dom blev helt ok, men min fotolärare vart nöjd iallafall.
Träffade Ruslan en snabbis efter praktiken, vi tog sällskap hem.
Imorgon så är det pre-departure möte på Study Abroad, jag hoppas verkligen att jag hinner dit, med tanke på att jag kanske måste närvara vid en fotografering. . . hmmmm.
Aja, nu blir det OTH. Wiiiiie!

ser dock att jag kunde ha fixat bilderna lite noggrannare... men Ah. Palla, haha.

Jag har gått och kärat ner mig i ett objektiv som jag SKA HA. Ett superhärligt vidvinkel/macro objektiv. 17-85mm klingar finfint i mina öron. MmmMm. Den ska bli min EN dag. Eller väldigt snart!
Var förjävligt med pendeltågen idag. Fick ta tunnelbana från Kista till praktiken idag. KUL.
Sen på hemvägen så fuckade tågen och var sena, och sen satt man fast i en halvtimme i helenelund, EN station ifrån min hållplats. Just my luck.
Träffade dock en lika arg tjej på busshållplatsen, söta Linn haha. Så vi hade agressioner tillsammans hela vägen till skolan. Jag hade praktik ensam idag igen, stackars Matilda har dragit på sig nån jobbig förkylning.
Men det var ganska chill då jag fick redigera bilder och beställa, och sen härde Natalie av sig så jag fick åka till skolan och fotografera nån musikfestival. De hade satt upp i tält ute på stora gräsmattan. Duktiga elever som uppträde, och så var det ganska skönt väder också.
Natalie drog ganska fort så chillade med Terese. Älskar att jag tog på mig varmare kläder idag då det var finare väder än igår då jag gick runt helt frusen.
Blev några bra bilder faktiskt, har dock inte kollat igenom dem. Blev en hel del!
Nu ska ja ha OTH maraton med mig själv igen. HÄHÄHÄHÄHÄHÄ. Standard.

FFFF - flyg fula fågel flyg.