Såhär sent på kvällarna får jag mina tankar att snurra lite. Jag vet inte hur jag ska lägga ihop allt men jag är så tacksam över hur mitt liv ser ut idag. Över alla människor jag har i mitt liv och för allt jag har. 
Jag lyckades flytta till ett annat liv, släppa de människor jag har närmast mitt hjärta, packa mina saker och flytta till andra sidan jorden. Där mamma och pappa inte kan hjälpa mig ifall nåt sker, där jag inte kan gå och ta en fika med mina fina vänner lika enkelt som jag kunde göra i Sverige. 
Den fina värld jag lever idag är väldigt mycket tack vare mannen jag har i mitt liv idag. Simon. 
Han har visat mig en totalt annan värld. Han har verkligen tagit hand om mig, gett mig allt jag behöver och mycket mycket mer. Jag kan nog aldrig tacka honom tillräckligt för vad han har gjort för mig. Hur han räddade mig från ett väldigt trasigt liv och lyckades laga de mesta trasiga som jag hade med mig i bagaget. 
Jag tänker varje dag hur mycket bättre jag har än de flesta studenter som flyttar hit till USA för att plugga, eller generellt flyttar utomlands på egen hand. 
Idag har jag hans familj som backar upp mig i varmt och kallt och som tagit in mig i familjen som en av dem, trots att vi inte är gifta. Alla hans vänner som blivit mina vänner, mina svenska vänner, jag har en jättefin splitterny bil, en enormt fin lägenhet med massa fina möbler och annat kul. Han lär mig nya saker varje dag som jag nog aldrig hade vetat ifall jag inte hade honom. Han hjälper mig med det mesta, bär tunga saker, bygger ihop grejer som jag inte hade fixat själv. Tar mig på shoppingspree's, reser runt med mig och skämmer bort mig. Och det finaste med honom är att han aldrig förväntar något tillbaka vilket gör hans gester så genuina. 
Jag vet inte mer vad jag ska säga men jag hade inte kommit såhär långt ifall jag inte hade haft Simon. Han är en pärla, min pärla och jag kan genuint säga att han är min självfrände och min bästa vän. 
Vi tjafsar här och där, men det gör alla. Det är hälsosamt och får relationen att utvecklas mer och mer. Det jag älskar med denna människa är inte bara hans enormt långa ögonfransar utan hur han får mitt hjärta att smälta och mina läppar att le varje gång jag ser honom. Han har förändrat mig positivt som människa och varje dag utvecklas jag bara mer och mer. Jag kan inte tacka honom nog för den människa jag är idag.
Idag älskar jag den person jag är, och det fina i det hela är att han aldrig tar beröm för vad han gjort och vad han gör för mig dagligen. 
Tack för allt. Jag älskar dig. 
 
 
Storstädning sker här hemma nu. Jag har fått äckliga silverfiskar hem, såna dyker tydligen upp när man flyttar. Så äckligt!! Jag har nog den största fobin man kan ha för insekter. YUCK! 
Och man har ju ingen man här just nu som kan stampa på de så man måste ta tag i allt själv :( Blä. 
Ska bygga ihop resterande IKEA grejer snart, ska bli kul.
Spenderade min morgon med att bygga min hemsida med Johan. Den börjar se riktigt professionell ut. ME LIKE! 
Älskar att han inte blir arg på mig när jag klagar hehehe. 
Så är i full gång på att få ihop hemsidan plus andra saker. Så mycket stress! 
Min Business of Photography kurs är nog den stressigaste just nu skulle jag säga. Usch..
Har iallafall en lång lång helg att förvänta mig efter fredag. Det är Laborday weekend här så då är man ledig på måndag. Och jag har ju bara skola på måndag och fredag så det betyder att efter denna fredag så har jag en hel veckas ledighet att se fram emot hihi. Ska bli skönt! 
Nä nu är min kafferast slut (hehehehe) så ska tillbaka och fixa och dona, ville bara leka lite aktiv på bloggen. Like old times!
Xoxo
 
Ja, min blogg fungerar inte speciellt bra just nu. Jag har för mycket på gång i mitt liv att datorn är min sista prioritering. Skolan och privatlivet tar över mig smått och det är skitjobbigt men det lär väl lugna ner sig senare. Måste bara hitta mitt sätt att lösa saker på, på bästa sätt. 
I fredags efter skolan så drog jag och Simon hem till Alvina för att fira hennes födelsedag. Blev karaoke, mat och annat kul. Simon skämde ut mig med att sjunga "Girl I wanna get you pregnant - R.Kelly" Så pinsamt och gud hur alla dog hahah. Aja, bjuder på den!
Min leverans från IKEA kom igår så det vart massa byggande igår och imorse. 
Idag så träffade jag Los Angeles borgmästare Eric Garcetti och så åt vi middag. Ganska häftigt! 
Har skola imorgon och plugget för det går inte så bra, tyvärr. Orkar inte, är så skoltrött. Trodde aldrig att jag skulle säga det men det är så mycket som behöver vara klart nu att jag inte orkar.
Nä nu måste jag få ordning på morgondagen. XOXO