(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

I torsdags så tog jag spontant covid-19 vaccinet. Jenisa hade skrivit upp mig på en lista och apotekaren som även är en familjevän ringde in mig och sa att han hade en lucka öppen åt mig. Så jag hann knappt tänka och gick och tog vaccinet senare den dagen. Jag som varit så otroligt skeptisk för att ta vaccinet också... men men så småningom lär man ta det ändå så varför inte nu när man får chansen innan många andra människor.

Men herregud vad jag mådde dåligt efteråt... ojojoj. Fick extremt ont i armen drygt 40 minuter efter vaccinet och sen på natten hade jag frossa och på morgonen svettades jag så mycket att det gick igenom kläderna. Var helt yr när jag klev upp och huvudet höll på att explodera. Imorse också men nu känns det lite bättre! 

Den 17e denna månad föddes Zion’s kusin. På St,Patricks day haha. Hon är jättesöt! 

Vi var och hälsade på igår, med tårta och dagen innan hade jag sprungit och dekorerat deras hem med fina ballonger.

Klockan är nästan 6 på morgonen och jag har lagt in sista omgången tvätt i maskinen och torktumlaren och sen även skickat våra taxeringspapper till vår finans tjej.

Idag var jag på Home Depot och köpte massa nya plantor! Jag är så taggad på att plantera nytt nu när allt dog under vintern. 

Det blev äggplanta, jordgubbar, basilika, koriander, bebis paprikor, tomat 3 olika suckulenter, en Aloe Vera och en häftig inomhus växt! 

Är så taggad på att fixa imorgon! Hade ju en så fin miniträdgård förra året innan allt frös till döds hahaha! Nä nu måste jag sova, om några timmar vaknar nog Zion så ska försöka få lite sömn! :)