(null)

Sista dagen på vårat långa år. 2021 har varit himla roligt men också väldigt tråkigt. Vi lever fortfarande i en konstant pandemi och stackars alla barnen som växer upp på ett så restriktivt sätt fortfarande. Förhoppningsvis blir det bättre nästa år.

Det här året har verkligen bjudit på en massa olika event och händelser. Favoriten var nog Augusti, när vi åkte till Mexico. Eller den står nog på delad första plats tillsammans med min resa till Atlanta. Det var nog de två roligaste händelserna det här året. Och såklart den andra enorma händelsen var nog att jag äntligen landat ett otroligt bra jobb. Började förra veckan och fick precis idag min första lön. Jag hade aldrig trott att jag kunde landa ett så pass bra jobb någonsin, men där hade jag ju fel!

Sen har jag fotat en hel del, och har en till fotografering inbokad nästa månad.

Zion började på förskolan i måndags och han ÄLSKAR skolan! Hans lärare är så himla fina och han har tydligen också skaffat sig en flickvän på 3 dagar??? Haha! Hon heter Sophia, och dom höll tydligen hand hela dagen igår!! Varje gång man frågar så blir han blyg haha!! 

Jag vet inte riktigt vad mer jag kan skriva, jag har varit så dålig på den här bloggen att jag får skuldkänslor. Men sen har jag inte hjärta att sluta heller för som det ser ut så är det en handfull människor som kommer och kikar in varje dag. Det får väl bli mitt mål till nästa år att bli mer aktiv här på bloggen för jag vill ju att den ska kunna leva vidare i några år till. Vi får väl se haha!

Men hursomhelst, vill önska er alla ett underbart nytt år, och vi alla får hålla tummarna för bättre omständigheter i världen! 

Mitt nyår kommer firas hemma hos Jenisa i år igen. Det har nästan blivit till en tradition. Förutom förra året då firade vi hemma hos Farhana. Fick en inbjudan dit också men tror det får bli hos Jenisa detta året för nästa månad så kommer hennes bebis och då finns det inte mycket tid över för annat så vill passa på så gott det går nu innan det är dags! :)